edkrcy binnur64 Bende marketten aldım küçük bı karpuz canım istedi görünce minicik karpuza 75₺ verdim ama malesef hiç tadı yoktu su tadıyordu dilimle satılanlar var bence kesilmiş alıp nefis köreltin🥰
edkrcy Misafirim var iftara yine o yüzden menüm biraz fazla Tavuklu şehriye çorbası Havuç tarator Kuru cacık Zeytinyağlı biber dolma İzmir köfte Bulgur pilavı Tatlıya gücüm kalmadı henüz 😂
kadertugrul7 Bizde bugün ezogelin çorbasi domates soslu kofte Biber patates kizartmasi yanina Pirinc pilavi Tatli hazir şekerpare
Sadiyes Yeşil mercimek yemeği (karaşimşek) 😊 Tavuk suyu çorbası Makarna Salata Cacık (bunu aşerdiğim için yaptım) 😂
Ezgikrkl Yayla çorbası Fırında tavuk-patates Musakka Karnıbahar kızartması Lahana dolması Salata Ev yapımı baklava
edkrcy Ayfer- Üzerini örtüyorum hazırladıktan sonra birde orası yemek odam girip çıkılmıyor kapısını da kapatıyorum o yüzden sorun olmuyor 🌸
edkrcy Ayfer- Amin inşallah Allah razı olsun ben tutamıyorum hamilelikten ötürü ama Rabbim sevabından nasip eder inşallah hepimize 🤲🌸