Sevval97 HappyMom valla artık her gün ne yemek yapsam derdinden gına geldi çorbam var makarna var yanına bir şey yaparım işte🫣
Yazmelegi_ Tel şehriye çorbası Patates salatası Brokoli ,Karnabahar kızartması 2 kişiyiz zaten azar azar yaptım 🌸
Sacmalama_engiinn Mrs7_ireemm sütlacı nasıl yapıyon tarif atsana bende çok seviyorum ama yapmayı bilmiyorum
Mrs7_ireemm Sacmalama_engiinn 1,5 su bardağı pirinç onları haşla iyice suyu çekilince sütü koy bi litre sonra içine yumurta sarısı vanilya ve nişasta koy nişasta 3 yemek kaşığı diğerleri 1 adet iyice karıştırın en son 1 su bardağı şeker koyun sonra kaynasın güveç kaselerine alın fırına atın 180 derece 20 dakika üzerine fındık tozu mis
binnur64 Beggg almak istiyorum ama tadı daha yoktur diye cesaret edemedim ben de küçük bi tane denk gelirse denemelik alalım bari😅
edkrcy binnur64 Bende marketten aldım küçük bı karpuz canım istedi görünce minicik karpuza 75₺ verdim ama malesef hiç tadı yoktu su tadıyordu dilimle satılanlar var bence kesilmiş alıp nefis köreltin🥰
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_106 3 gün şuna 5 gün buna giderim karnım doyar diye dolanıyordum burda şimdi açım evdeyim kocam 12 de geliyor hazır aldığım sosu bı makarnaya katıp yiyecek Kadar bile halim yok 🥺
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_106 kapıyı kim açacak 🙁🙁 bitik hissediyorum kendimi çok bosluktayim suaaaaaannnn
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_106 çağırdı da kuyruğum dik sjsjsjsj sabah çıktık eşimle dedemiz geldi anlamış sinirlendigimi çok tatlıydı burnum yanmasa anaaaam dicektimd hzjsjhsjsj
2bebegim HappyMom kavrulmuş Arpa şehriye çorbası Yeşil mercimek köftesi Biberli ekmek Gullac Menü karisik ama herkesin istediği şeyler 🤷🏼♀️😅 Allah kabul etsin.