butterfly35 HappyMom Hayırlı ramazanlar herkese🌹sahurda, iftarda, namazlarda birbirimizi unutmayalım dualarımıza katalımm 🥰
ipekmom_ Ben şuan şekerpare yaptım gerisi yarına kalıcak 😁 karnıyarık ya da musakka yapmak istiyorum ama kv ile beraber iftar yapıcaz onun evinde, artık o başka bişey yaparmı ben gidene kadar bilmiyorum 🤷♀️
Dila5 Mercimek çorbasıyla giriş yapmadan olmaz😂😂 Yanına sulu köfte pilav cacık salata, Allah bereket versin. Hepinize hayırılı ramazanlar 🤲🏼🙏🏻😍
Esomete Fırında salçalı köfte patates Pirinç pilavı Mercimek çorbası Salata… 😊 tatlıyı da hazır aldırcam valla. Çalısırken ve mide bulantıları başlamışken iiiftar yetiştirmek zor😅
hvvyldz Canım hiç birsey yapmak istemiyo desem🙄genellikle annemde yiyorduk şimdi eşim ramazan diye gitmek istemez iftardan sonra yorgunluk çöküyo diye napcam bilmiyorum
Tugraseda Allah nasip ederse yarın Mercimek corbası Düdüklüde patatesli havuçlu biftek Pilav Ortayada salata tarzı bir iki meze yaparım. Simdiden cümlemize hayırlı ramazanlar evimize bereket kalplerimize hidayet nasip olsun🫶🏻🧚🏼♀️
Burnumageliyoduslkmsn Anneme geldim 2 3 gün burdayım sonra biraz kaynanamda yerim biraz eltim biraz ablam biraz görümcem kapatırım defteri snjshdjd
EymeninAnnesi__ HappyMom mercimek çorbası patatesli bulgur pilavı tavuk kızartması salata ağlayan pasta 😍
Ozlm-01 Ay herkes döktürüyor bakıyorumda ben kendim tutamıycam mutfaktan tiksiniyorum normalde üçgünde bir yapardım artık ikigünde bir napacağım bilmiyorum🥲
Ezgikrkl HappyMom Mercimek çorbası Kuzu haşlama Salata Kalburabastı tatlısı 🥰 Menü her zaman kayınvalidemden 🤭
byzahtb Ezgikrkl kalburabastı hiç tuturamıyorum çokta severim ama püf noktası nedir çok lezzetli normalde afiyet şeker olsun sizlere
Beyza00_ Ezgikrkl ne güzel kayınvalideniz var ya ahahah benimki elini mutfaktan çekiyor ben oraya gidince 😒 hep ben yapıyorum
Melo-fndkc HappyMom yarın akşama kayseri yağlaması, tarhana çorbası, patates kızartması, fiks salata, tatlı da güllaç var menümüzde 🥰