HappyMom Canımız annelerimizin hayırlı, bereketli, huzur ve sağlık dolu bir ramazan geçirmesini dileriz. 💜 Ramazan boyunca iftar menülerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz. 🥰
hzl040823 HappyMom bende Mercimek çorbası Karnı yarık Pilav Limonata var tatlıda hazır olur herhalde 🤣 hoş ben tutamıycam ama yinede o güzel tatlı heyecan var içimde 😊😊😊
Durubebegim HappyMom her sene olduğu gibi pilav olarak bulgur pilavı et haşlama ayran çorbası fırında milföylü tavuk baget salata ve yapabilirsem Profiterol😁
butterfly35 HappyMom Hayırlı ramazanlar herkese🌹sahurda, iftarda, namazlarda birbirimizi unutmayalım dualarımıza katalımm 🥰
Sacmalama_engiinn Mrs7_ireemm sütlacı nasıl yapıyon tarif atsana bende çok seviyorum ama yapmayı bilmiyorum
Marsmelow hzl040823 aynısı 😄 bir de cacık ekledim. Afiyet olsun. İftar söz konusu olunca herkes patlıcanlı yemeklere yöneliyor.
Meryem_islam55 hzl040823 emdiren annesiniz değil mi Canım ya mercimek gaz yapmıyor mu çocuğa ben yapmıyorum 26 günlük oğlum
Deletedmom_106 Oruçken daha sağlıklı karar veririm ama şimdiki planım 🤣 Pilav 🍚 Tavuk 🐓 Patlıcan haydari 🍆 Ve tabiki Soğuk baklava.🫧
Melo-fndkc nur34_ bu ben ahahahah ramazanda el mahkum ben tutmıycam ama kocam tutucak. Günahtır adama 🤣
Sevdatncr nur34_ ben de ben de yeni evli ve ev hanımlığına alışamamış biriyken ben de ne yapacağım bilmiyorum :))
Pozitif2023 Kuru fasulye Pilav Sütlü çorba Cacık Salata Revani Tabi kendimi iyi hissedip yapabilirsem 😂😂
Nescey Ezogelin çorbası Dalyan köfte Tavuklu şehriyeli pilav Salata Tatlı Allah kabul etsin ☺️ Ben de tutmayacağım ama çok seviyorum ramazan ayını , ayrı bir heyecan.
Feslegenn Nazindirellaa hiç sorma tatlisindan salatasina müzesine içeceğine 😅 benimde bı corbam var slbugun yaptığım yarın da yanına yaparız bişi illaki ama nee
gl12cn34 Feslegenn ayy ben bugün yemek yaptım kocam yarına da yer diye düşünürken sahurda da onları yemek istedi ve bitti yemekler yarına kalmadı üzüntüden tansiyonum düştü suan oturdum yarın nereye gitsekte yemek yapmasam siye düşünüyorum skskks kızlar ceşit ceşit tatlılar yemekler yapıyor maşallah ben 2 ceşit yemek yaptım diye 5 saat gurur duyuyorum kendimle 😂😂