kadertugrul7 SevimliHayalet biz de iki kişiyiz ama onceden cok yapardim kalirdi simdi artik kendimize gore ayarlıyorum yarina kalmasını istersem bir tik fazla yapiyorum az az yaparsaniz fazla kalmaz ertesi güne
kadertugrul7 Bugünkü menümüzde Bulgur pilavi sebzeli Firinda kiymali patlıcan yemeği Dünden kalan salcali un çorbası Salata Visne hoşafı
Busel Fırında et güveç Patates püresi Buharda brokoli&Brüksel lahanası Turşu El yapımı baklava Çilekli portakallı hoşaf Çorba yok bugun😇
Bsrgzl Bendee yaprak sarma Mercimek çorbası Salata Köz Patlıcan yoğurtlicam Kayısı hoşafı yaptım birde Tatlı olarakta muhallebili kadayıf yapıcam
Meryem_islam55 hzl040823 emdiren annesiniz değil mi Canım ya mercimek gaz yapmıyor mu çocuğa ben yapmıyorum 26 günlük oğlum
Esrahmet Meryem_islam55 ben ilk kızımda devamlı yemistim hiç yapmadi kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor galiba 😁😁
Esrahmet Güveçte kuru fasülye Pirinç pilavı Gerdeme otu salatası Cacık Tatlida Hira tatlısı var dünden 😁
Kahyaasena HappyMom tarhana çorbası Güveçte tavuk sote Sebzeli bulgur pilavı Salata 🥗 Tulumba tatlısı 🤲
binnur64 Beggg almak istiyorum ama tadı daha yoktur diye cesaret edemedim ben de küçük bi tane denk gelirse denemelik alalım bari😅