merveogrtmn Benim de bugün kayınvalidemler bizdeydi; Çeşmi Nigar çorbası Kıymalı pırasalı börek Özbek pilavı Fırın garnitür Kırmızı pancar mezesi Dondurmalı şekerpare 🙃
Umrnkara HappyMom Fırında tavuk patates,pilav,salata,ayran yapacağım bu kadar,dün güllaç yedik hergun tatlı yapamam zaten gebelik şekerim var 🤣
Turkan0663- 1H1Smomyloading haha survivor da görüp canı çekenler ben bugün mangal yapicam ama yarın kuru fasülye ve manti yapicam çünkü canım çok istedi😂
Smc Kayınvalidem ve eltimler bizde bugün Yayla çorbası Tavuklu mantar sote Köri soslu makarna Kemalpaşa tatlısı Havuç tarator Salata Komposto .. menüde bunlar var tabiki her gün böyle yapamıyorum calisiyoruz hamileyim zor vesselam çok şükür yinede .🥰
1H1Smomyloading Turkan0663- ahahaha😂 kız ne yapayım pislikler dün gece gece canımı çektirdiler hiç hamişleri düşünen yok 😂😂
nilsmomy Yoğurt çorbası Fırında soslu kanat ve patates Fırında kaşarlı mantar Havuç salatası Sütlaç 👩🍳
Smootie HappyMom Patates çorbası Kabak yemeği Tavuklu pilav Köfte Yoğurtlu lahana mezesi yeşillik salata Güllaç
incitanesi__ ichinenseiyou valla bende merak ettim hamileyim ve çalışıyorum tek çeşit yemek yapınca kendimi şampiyon ilan ediyorum 😂
nilsmomy ichinenseiyou çalışmıyorum ama 3 aylık bebeğim var üstelik sürekli kucak istiyor shdhdjjdf yine de yapıyorum bir şekilde 🥲 annem çalışıyor oda bir gece önceden hazırlıklarini yapiyor eve gelince sadece ocağa koyup pişiriyor mesela