saitkereminannesi02 Mercimek çorbası Patates püresi Hindi sote eşliğinde Pirinç pilavı Havuç lokumu ( eşimin canı istemişti) ve dondurma
Yazgul02 Ben yemek yapamıyorum annem gönderiyo hergun napalim bulantılar geçene kadar idare edicekler beni 😂
nilsmomy ichinenseiyou çalışmıyorum ama 3 aylık bebeğim var üstelik sürekli kucak istiyor shdhdjjdf yine de yapıyorum bir şekilde 🥲 annem çalışıyor oda bir gece önceden hazırlıklarini yapiyor eve gelince sadece ocağa koyup pişiriyor mesela
aseldurununannesi_ Domates çorbası Fırında sebzeli misket köfte Bulgur pilavı Yoğurtlu Közlenmiş biber mezesi Börülce salatası Fava Sultan sarması tatlısı Misafirim var☺️
Bathy21 Bugün misafirim var ama halim yok nasıl olacak bilemiyorum 😂 Tarhana çorbası Et sote Pirinç Pilavı Kıvırcık salata Patatesli börek Güllaç
kadertugrul7 Bende bugün yağ mantisi yapicam yanina salçalı un çorbası veya da ezogelin yaparim salata birazda yaprak sarmam var yeter iki kişiyiz zaten hep kaliyor yemekler
Ayfer- Mercimek çorbası Et sote Pirinç pilavı Ispanaklı börek Karnabahar graten Brokoli-kırmızı biber-salatalık turşu yoğurtlama Köfte-patates kızartması (çocuklara az miktarda) Bisküvi pastası Güllaç Ablam çocukları ve annem babam kardeşim misafirler 🤩
Siracinannesi Ezogelin çorbası İmam bayıldı Şehriyeli pirinç pilavı Salata İçecek 🥰 Allah bereket versin 🙏