edkrcy gün için düşünüyorum henüz şimdi de annemleri iftara davet ettim Tavuklu şehriyeli çorba Şakşuka tarzı kızartma tabağı Havuç tarator Pilav Kıymalı patates çanağı (karnıyarık şeklinde)
Denizegeabioluyor Nohutlu pirinc pilavi Tavuk hasladim yaninada didikleyip mevlut pilavi gibi yapicam 😊 Salata Tatlim dunden kalan tel kadayif herkese hayirli iftarlar🤲
Mustafayigitvebeytugannesi Ezgikrkl ordan hangi tarifi yaptınız bende yapmak istiyorum ama güvenemiyorum çoğu tarif tutmuyor.
Ezgikrkl Mustafayigitvebeytugannesi 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı yoğurt 3 yemek kaşığı irmik 1 adet yumurta 125gr margarin Birkaç damla limon suyu 3 buçuk su bardağı un Şerbet için de 2 buçuk su bardağı su 2 buçuk su bardağı şeker yazmış ama siz 3 yapın içi içinde bol ceviz kullandım Yaparsanız şimdiden afiyet olsun ❣️
Marsmelow hzl040823 aynısı 😄 bir de cacık ekledim. Afiyet olsun. İftar söz konusu olunca herkes patlıcanlı yemeklere yöneliyor.
Kubra0123 Ne de çok cacik yapan var ya 🤔 canım cacık istedi Menüde bugün Yayla çorbası Yeşil fasulye (yumurtalı) Kiymali pide Su
Minimalannesiii Bugünün menüsü ; Kabak çorbası Bulgur pilavı Patates kızartması Ev yapımı şekerpare Salata