__mom1 Deletedmom_106 evet malesef kavurma da memleketten özel geliyor market kavurması yenmez. Sebze yemeğini unuttum 🥲🥲🥲
Deletedmom_106 __mom1 ben büyükbaş hayvanın her yerini yerim 🤣 beyninden kuyruğuna kadar. Et bizim için yaşam tarzı
Miracaslan __mom1 ben ve eşimde mardinli yiz ordan bildim tava meşhur bizde birde Mardin erkekleri hep etçilerdir
__mom1 Mavisim099 Tava şöyle şimdi ben de uzmanı değilim her yapışımda unutup kaynanamı arıyorum nasıl yapılıyor diye 😅 aslında bizim bildiğimiz fırında sebzeli et yemeği tavukla veya kuşbaşı etle yapılıyor. ama bunların bi oranları var şundan şu kadar bundan bu kadar aynı oranda olmazsa benim kocam yemiyor asla 😀😀 patates soğan asla konmuyor. 😀
__mom1 Deletedmom_106 yani ben de et yiyodum önceden ama ne bilim haftanın 1 günü kuru baklagil yersin 2-3 gün sebze yersin 3-4 gün et balık tavuk yersin yani bence eskiden öyleydi benim hayatım 😂
edkrcy 1.gün Mercimek çorbası Zeytinyağlı barbunya İslim kebabı Şehriyeli pirinç pilavı Salata ve Kemalpaşa tatlısı yaptım kayınvalidemleri iftara aldım Gün çorbayla pilav kalmıştı yanına tavada tavuk ve elma dilim patates ilave ettim birde yoğurtlu kapya biber mezesi ben tutamıyorum malesef ama eşim için hazırlıyorum severek Rabb’im hepimize hayırlı ramazan geçirip sağlıkla bayrama erişmeyi nasip etsin 🤲
byzahtb Ezgikrkl kalburabastı hiç tuturamıyorum çokta severim ama püf noktası nedir çok lezzetli normalde afiyet şeker olsun sizlere
Ezgikrkl byzahtb Ben genellikle birşey yaparken önce nefis yemek tariflerine bakar öyle yaparım 🤭 bende ordan aldım tarifini ama şerbeti biraz fazla yapsanız daha iyi olur ben ordan bakarak yaptım ve nefis oldu ☺️
Dolphin16 Bu akşam ben kalan yemekleri yedim eşimde ıspanaklı yumurta patates kızartması yedi 🤣 yarın akşamda kahvaltı tarzı yapıcam hafta içi çalıştığım için yemekler yapıyorum ama hafta sonu dinlenmek için kahvaltıyla geçiştiriyorum .
Mustafayigitvebeytugannesi Ezgikrkl ordan hangi tarifi yaptınız bende yapmak istiyorum ama güvenemiyorum çoğu tarif tutmuyor.
2309 binnur64 ezogelin çorbası hamsi roka salatası irmik helvası yaparım ben hep standart 😊 balığın yanına çok yemek gitmio önden bir çorba yeterli
2309 Güveç Pirinç pilavı Salata Yaprak sarması Su böreği Kayınvalidem bunları yapmış sağolsun tatliyida eşim gelirken alır artık 😅😅