__mom1 Mavisim099 Tava şöyle şimdi ben de uzmanı değilim her yapışımda unutup kaynanamı arıyorum nasıl yapılıyor diye 😅 aslında bizim bildiğimiz fırında sebzeli et yemeği tavukla veya kuşbaşı etle yapılıyor. ama bunların bi oranları var şundan şu kadar bundan bu kadar aynı oranda olmazsa benim kocam yemiyor asla 😀😀 patates soğan asla konmuyor. 😀
06Seyma-06 Taze fasulye Pilav Yeşil mercimekli tarhana çorbası Yoğurt Salata Hoşaf suyu Şeker pare tatlısı (Rabbim herkesin sofrasına huzur sağlık bereket versin) hayırlı razamanlar
selinsmother Kocam bugün işte yemek yapıp yolladım karakola 😂 Domates soslu makarna Mercimek köftesi Salata Etimekli tavuk göğsü
Yuliaece HappyMom Tarhana çorbası 🤍 pilav🤍mor lahana salatası 🤍🤤 hazır helva👀😍 Allah tüm oruçları kabul etsin
Yrgnnnnnn Aybars27 aybars bebeğinizin ismi sanırım 😍bizde aybars düşünüyoruz o yüzden sormak istedim kusura bakmayın.
nur34_ Mervece1 cocuk yokki ilk bebisimiz yakinda onu bahane edicm ama o ayri 😅esim anlayisli biri cok sukur canm temizlik yptm yoruldum dedigimde tmm cmm der ya bisylr siprs eder yada gelir kizartma fln ypr oyle kullaniyordum bu durumu😁😁
babyasyanil Konuyla tamamen alakasız ama cook merak ettim kızlar. Tatlıda paket krema kullanmak gebelikte sakıncalı mı? Pişmemiş şekilde
__mom1 Deletedmom_106 evet malesef kavurma da memleketten özel geliyor market kavurması yenmez. Sebze yemeğini unuttum 🥲🥲🥲
Kahyaasena HappyMom benim menüm Terbiyeli tavuklu kekik çorbası Saç tava da ciğer kavurma Salata Turşu Magnolya tatlısı 🤲🤲🤲 Allah’a şükür olsun
babyasyanil Kahyaasena granül kahve şeker su kremayı çırpmıştım ama yinede aklıma takıldı teşekkür ederim