asyagibi NesliMomm ayyy harika gözüküyor ellerinize sağlık denemek çok isterim❤️ Benım ocağım elektrikli cam kaynatmasam olur mu acaba ?
NesliMomm asyagibi Teşekkür ederim canım benim saol🥰Çok lezzetli oluyor bizim oranın yöresel bir yemeği ☺️Ocakta pişmeden direk fırında üstü çok kızarır o zaman şöyle yaparsın sadece al aç pişsin ara ara kontrol et sonra suyu azalınca 150 derecede üstünü kızarttım ben eşim dibi tutmuş keşkek seviyor bazen tutturuyorum bazen olmuyor 😁
Esrahmet NesliMomm ay bende yapayım bari hep merak etmisimdir bunu bide bunun içine tavuk fln koyuyorlar o nasıl oluyor
NesliMomm Esrahmet Yap canım ramazanda, düdüklüdeki keşkekten çok daha lezzetli oluyor inan ☺️Tavukta aynı şekilde canım çömleğin boyutuna göre 1 but 2 but 🍗 ne kadar koyarsan hepsini karıştırıp suyu ekliyorsun tavuk keşkekle lime lime oluyor. Denemeni tavsiye ederim 👍
Mavisim099 *Şehriye çorbası *Firinda tavuk şiş *Meyhane pilavi *Çoban salata *Hazir baklava Herkese hayırlı iftarlar 💕
Aleyunll Ezogelin çorbası Lazanya Komposto Fırında patates 3 kaşık tatlısı Herkese hayırlı iftarlar.🤲🥰
Mommyy0708 HappyMom Antep yuvalaması Şehriye çorbası Pilav Fırında patates köfte sebzeli bezelyeli yemek Yoğurtlu biber közlemesi Ev yapımı mantı Hayırlı iftarlarr 🌙
Denizegeabioluyor Bugun ki menum Mercimek corbasi Et sote Pirinc pilavi Yaprak sarma Salata Tel kadayif Herkese hayirli iftarlar 🤲😊
Mryy01 HappyMom Arnavutlar bilir ramazanda olmazsa olmaz Arnavut paçası , fırında tavuk pirzola patates salata🎀
__mom1 Benimksi tava ve cacık istedi. Bu doğulular bi değişik sadece et yemek istiyorlar. Tavanın ne olduğunu evlenince öğrendim ben 😄