mekselinaa Nurkcy Bugün karnıyarık pilav cacık 2 Kısır turşu yeşillik 3 kuru fasuye pilav salata 4 tavuk sote havuç tarator 5 patlıcan musaakka çorba pilav 6 biber dolması soslu makarna salata/ yoğurt 7 sulu köfte pilav yoğurtlu karnabahar 8 mantı salçalı kuru biber 9 mercimek köftesi turşu yeşillik 10 etli nohut pilav salata 11 yoğurt çorbası tavuk haşlama salata yada havuç tarator 12 izmir köfte patates pilav 13 lahana sarması havuç/marul tarator 14 kanat kızartma salata pilav 15 balık çorba salata 16 türlü bulgur pilavı turşu/yeşillik 17 lahmacun salata çorba 18 şakşuka salçalı makarna yoğurt 19 pide salata çorba 20 karnıyarık pilav cacık 22 araptava yanına bişeyler daha ayarlamadım 23 güveç pilav cacık salata 24 kavurma pilav cacık Ben eşime göre ayarladım sizlerin eşine göre değişebilir❤🤗
Adensu_ Hayirli ramazanlar kizlar Bugunki menum soyleydi: 4 kasik corbasi Beyti kebabi Pirinc pilavi Kadayifli muhallebi Bugun boyleydi bakalim yerin ne bulucam😂
saitkereminannesi02 Bugün sebzeli pilav cacık biber közlenmesi bolca yeşillik içecek Gün aklıma Sac tava pilav çorba geliyor ama bakalim canım ne isteyecek 😂
gl12cn34 Feslegenn ayy ben bugün yemek yaptım kocam yarına da yer diye düşünürken sahurda da onları yemek istedi ve bitti yemekler yarına kalmadı üzüntüden tansiyonum düştü suan oturdum yarın nereye gitsekte yemek yapmasam siye düşünüyorum skskks kızlar ceşit ceşit tatlılar yemekler yapıyor maşallah ben 2 ceşit yemek yaptım diye 5 saat gurur duyuyorum kendimle 😂😂
Feslegenn gl12cn34 dhdhdh bu beeen 😂😂😂 resmen bugün yemek çoğalsında sırf yarına da kalsın diye içine patates doğradım 😂
Cansutgn Pirinç pilavı Köfte Patates püresi Şakşuka Fırında beşamel soslu kaşarlı karnıbahar Mısırlı Brokoli salatası Hazır çikolatalı pasta Bu akşamki menümdü😋
NesliMomm asyagibi Çömlek olursa çok lezzetli olur. Malzemeler: ince doğranmış soğan,1 su bardağı keşkek,salça, yağ sonra ağzına kadar su koydum.Önce orta ateşte ocakta pişiriyorum sonra son yarım saat fırına veriyorum. (2 kişi olduğumuz için 1 su bardağı yetiyor. Et ve tavuktan tiksindigim için koymadım siz isterseniz koyabilirsiniz.)
asyagibi NesliMomm ayyy harika gözüküyor ellerinize sağlık denemek çok isterim❤️ Benım ocağım elektrikli cam kaynatmasam olur mu acaba ?
Esrahmet NesliMomm ay bende yapayım bari hep merak etmisimdir bunu bide bunun içine tavuk fln koyuyorlar o nasıl oluyor
cherry_blossom Eliff_42 evet iki ay önce yapıldı katıldık Şubat ayında açıklanacaktı ama hadi dedim deprem dolayısıyla çekilişin hiç bir şekilde öncekini ve önemi yok ama yani martın bilmem kaçı olmuş hala ses yok İnstagram hesaplarında açıklayacaklardı güya…