Buse__ylmzz07 Tavuk şiş Şehriyeli pilav Salata Ekstra olarak havuç salatası istedi eşim Tatlı olarakta Çikolata soslu irmik tatlısı💖
Denizegeabioluyor umena ilk günü hep boyle yapiyoruz eşimle bu ikimize ozel bisey diger gunler tabiiki detayli yemekler oluyor 😊
Eliff_42 Yenibiranne01 ikincide düzelir ya ilk hamileligim benimde öyleydi yediğim geri çıkardı 😂🤭 şükür bunda rahatım biraz ☺️🤫
Sevval0308 Denizegeabioluyor bende hiç duymamıştım ama kahvaltıya bayılan biri olarak çok güzel geldi biz genelde sahurda kahvaltı yaparız ama zengin bir kahvaltı menüsü iftarda çok iyi gider şifa olsun 💋
Denizegeabioluyor Sevval0308 diger gunler baya detayli yemekler yapacagim ama ilk gunu boyle yapiyoruz eşimle yıllardir yine ayni olsun istedim gelenegi bozmadim 😀 sizede afiyet olsun🥰
Sevval0308 Domates çorbası,köfteli İskender,patatesli börek,sütlaç canı çeken varsa hakkını helal etsin kızlar herkese şifa olsun inşaallah 😍
arelbaby HappyMom mercimek çorbası, şehriye pilavı, etli patates, salata 🌸 tutamasamda hem sahurda hem iftarda eşime eşlik ediyorum Allahın izniyle🙏
Nurkcy mekselinaa paylaşsana bizimlede listeni kopya çekelim 😊 her gün bunu düşünmek yemek yapmaktan daha zor ya.
Sevval0308 Nurkcy nefis yemek tarifleri sayfasında her güne özel hazırlamışlar onların içinden de seçebilirsiniz çok yararlı 💥💚
mekselinaa Nurkcy Bugün karnıyarık pilav cacık 2 Kısır turşu yeşillik 3 kuru fasuye pilav salata 4 tavuk sote havuç tarator 5 patlıcan musaakka çorba pilav 6 biber dolması soslu makarna salata/ yoğurt 7 sulu köfte pilav yoğurtlu karnabahar 8 mantı salçalı kuru biber 9 mercimek köftesi turşu yeşillik 10 etli nohut pilav salata 11 yoğurt çorbası tavuk haşlama salata yada havuç tarator 12 izmir köfte patates pilav 13 lahana sarması havuç/marul tarator 14 kanat kızartma salata pilav 15 balık çorba salata 16 türlü bulgur pilavı turşu/yeşillik 17 lahmacun salata çorba 18 şakşuka salçalı makarna yoğurt 19 pide salata çorba 20 karnıyarık pilav cacık 22 araptava yanına bişeyler daha ayarlamadım 23 güveç pilav cacık salata 24 kavurma pilav cacık Ben eşime göre ayarladım sizlerin eşine göre değişebilir❤🤗
mekselinaa Nurkcy Bugün karnıyarık pilav cacık 2 Kısır turşu yeşillik 3 kuru fasuye pilav salata 4 tavuk sote havuç tarator 5 patlıcan musaakka çorba pilav 6 biber dolması soslu makarna salata/ yoğurt 7 sulu köfte pilav yoğurtlu karnabahar 8 mantı salçalı kuru biber 9 mercimek köftesi turşu yeşillik 10 etli nohut pilav salata 11 yoğurt çorbası tavuk haşlama salata yada havuç tarator 12 izmir köfte patates pilav 13 lahana sarması havuç/marul tarator 14 kanat kızartma salata pilav 15 balık çorba salata 16 türlü bulgur pilavı turşu/yeşillik 17 lahmacun salata çorba 18 şakşuka salçalı makarna yoğurt 19 pide salata çorba 20 karnıyarık pilav cacık 22 araptava yanına bişeyler daha ayarlamadım 23 güveç pilav cacık salata 24 kavurma pilav cacık Ben eşime göre ayarladım sizlerin eşine göre değişebilir❤🤗 Rabbim herkesin orucunu kabul etsin hayırlı ramazanlar 🌹