Canimucizem Gizem1812 her gun imkansız migdem kaldırmaz haftada bir muhakak yiyorum ama özellikle balık asla ihmal etmiyorum ama sebze ağırlıklı besleniyorum
Gizem1812 Ayy kizlar ne guzelsiniz yiyenler sansli. Sifa olsun bebeginize yarasin insallah. Yiyemeyenler de (ben gibi) insallah sagliklica tamamlariz hamilelik surecini hic bi eksigimiz olmaz tosuncuklar dogururuz 😂🥰 3kuzuAnnesiyim Gulaybrn13 guzelanne01_ Daisy0000 esiaks Ozgecagligoncu Bet1 Ozgecagligoncu Canimucizem Yazmelegi_ ABoyAndTwinsBoysMoms babymom_8
Ozgecagligoncu Canım hep et istiyor köfte et hep yesem hep tavuk çok yemiyorum hormonlu sonuçta balıkta hiç yiyemem hayatımda yemedim onun yerine çiğ kuruyemiş çok tüketiyorum badem ceviz onlarda da omega 3 var dedi doktorum
Bet1 Gizem1812 bir şey olmaz ya vitaminleri kullanıp başka şeylerden vitamin topladikca Allah’ın izniyle 😂
Ozgecagligoncu 3kuzuAnnesiyim et istediği gebeliğinizin cinsiyeti neydi acaba hurafe tabi ama merak ettim sadece et aşeriyorum birde ayran
3kuzuAnnesiyim Ozgecagligoncu ha iste ben et ve ayran😀gece bile kalkar esime ayran yaptirirdim😊 ikiside kiz
esiaks Gizem1812 muhakkak haftanın 4 günü bunlardan birini yemeye çalışıyorum. Diyetisyenim sebze yemeği yersen yanına iki dilim peynir ye dedi. Bebek için Protein almak önemli çünkü
Daisy0000 Gizem1812 Her gün yemesem de yaptığım her yemekte kendi yaptığım et,tavuk veya ilikli kemik suyundan(yaptığım yemeğe hangisi yakışıyorsa) 1 su bardağı oluyor .Haftanın 2-3 günü de et-tavuk yiyorum.Balık 2ayda 1 falan,canım hiç istemiyor
guzelanne01_ Gizem1812 balık Asla canım hayatımda yok yiyemem🤦🏻♀️Tavuk ette sevmem Ama ara ara yemeye çalışıyorum hamile olduğum için ☺️Yoğun olarak yediğim bu yüzden Kaşar peyniri,Muzlu süt,ayran,meyve çok ağırlıklı besleniyorum ,Sebzede dahil ☺️
Canimucizem Gizem1812 olsun onlara muadil sebzeler var size de şifa olsun önemli olan başka yerine yiyecekler bulup yemek sizinde sağlıkla gelsin mucizeniz inşallah 🤍 yine şükür bı şekilde alıp yiyebiliyoruz ah olmayan napsin bir et olmuş kaç para balık desen kaç para keşke herkese eşit adil olsa bu dünya ay bugün çok duygusalim ya 🥲
Gizem1812 guzelanne01_ ben misafirlige giderken kolonyayla gidiyorum bi de ordakilere de tutuyorum. Gecen sey dediler biz de yok mu kolonya niye getirdin ben fenalasiyorum dedim hahaha 😂
Mutlulukkk Gizem1812 balik haftada 1 kere yemeye calisiyorum. Et bayagidir yiyemedim adam akilli. Kurbandan sonra bakicaz artik 😂 tavuk da degisiyor. Ama yiyorum yani
guzelanne01_ Gizem1812 ayy bensin sen😅😂Evlere giremiyorum mesala soğan sarımsak kokusu asla😂Benim yediğim şeyler meyve sebze süt kakolu yada ballı ayran ☺️Birde yersem tavuk et onuda eşim yapacak yoksa yok😵💫
Gizem1812 guzelanne01_ balli ayran guzel mi ya hic icmedim deniyim mi? 😂 afiyet bal seker olsun bu arada 😊
funnymummy Gizem1812 23 haftalık oldum tek yiyebildiğim tavuk onu da haftada 1 yiyorum 😂et köfte kıyma balık göresi gözüm yok 😂