FatmaAselinAnnesi_60 Gizem1812 balık hafta bir et tavuk hergün yemem midemi Bulandırıyor bıkarım dozuna göre yerim
Leilani Gizem1812 hamileliğimin sonlarına yaklaştım balık hiç yemedim çünkü sevmiyorum eti arada bir yerim tavuğu da hafta da bir bazen hiç yemediğimde oluyor. Yani totale bakarsak çok fazla yemiyorum
Gizem1812 FatmaAselinAnnesi_60 Leilani 3kuzuAnnesiyim kahvesever__ Valla ben de hepsinden tiksindim de hadi gene kofte falan biraz yiyorum. Bu aksam soyle guzel bi karbonhidrat tabagi yapiyim diyorum (icerik soylemiyim can cekmesin de en basit sey 😂) doktor bana guzel beslenmen lazim diye 1 saat nutuk cekmisti o yuzden vicdan azabi cekiyorum
3kuzuAnnesiyim Gizem1812 benimde bu gebeligimde canim hep karnonhidrat istio digerlerindede hep et istiodu
Bet1 Gizem1812 et ya da tavuğu hergun tüketiyorum ya da 2 günde bir ama balık asla suremedim ağzıma düşüncesi bile midemi bulandırıyor
esnyz14 Gizem1812 valla her gün yemiyorum her gün yesem midem almaz çünkü arada bir yemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Gizem1812 Yazmelegi_ esnyz14 Iyi bari yalniz degilim 😂 sebze yemekleri yiyorum daha cok demekki cocugum saglikli seyleri sevicek hep diyorum ya da vegan olucak 😂
Bet1 Gizem1812 bir şey olmaz ya vitaminleri kullanıp başka şeylerden vitamin topladikca Allah’ın izniyle 😂
Yazmelegi_ Gizem1812 balik çok nadir yiyorum tavuk hafta da bir belki et ise ayda bir anca yiyemiyorum bazen burnuma kokuyor
Gizem1812 Ayy kizlar ne guzelsiniz yiyenler sansli. Sifa olsun bebeginize yarasin insallah. Yiyemeyenler de (ben gibi) insallah sagliklica tamamlariz hamilelik surecini hic bi eksigimiz olmaz tosuncuklar dogururuz 😂🥰 3kuzuAnnesiyim Gulaybrn13 guzelanne01_ Daisy0000 esiaks Ozgecagligoncu Bet1 Ozgecagligoncu Canimucizem Yazmelegi_ ABoyAndTwinsBoysMoms babymom_8
3MelekAnnesiiii Gizem1812 balik ayda yilda bir yeriz ama et hergun yioruz tavuk/kirmizi et hergun yenio bizim evde
ABoyAndTwinsBoysMoms İlk 5 ay hiç yiyemedim. Şimdi günde 2 yumurta , 200 gr et , 100 gr peynir 750 ml yoğurt , 3 meyve , 1 avuç ceviz,fındık , 1 yemek kaşığı pekmez , salata , salata yoksa sebze 8 dilim kadar da tam buğday ekmeği yiyorum. 2-2,5 litre kadar da su.
Ozgecagligoncu 3kuzuAnnesiyim et istediği gebeliğinizin cinsiyeti neydi acaba hurafe tabi ama merak ettim sadece et aşeriyorum birde ayran