Benay Baklava hayatta ceza vermem ben Aslan burcuyum kendime aşık insanım canım saolsun ayyy 😂😂 abur cubur benim olsun gerisi sizin bu arada ekmeğe ceviz koyup çay ile yemeye taktım kafayı hayırlara vesile olsun 😂😂
Baklava Benay anaaaam burcunu birak simdi 😅usağa zararliymis oyle diyolar 😊 Hey allah neye takmis 😅 aman bulasmasin bana 😅
Benay Baklava 30 haftalık olduk her hafta kafamı bişeye takıp pokunu çıkarana kadar bırakmıyorum 😂😂 ilk 3 ay karpuz yiye yiye karpuzcuları kuruttum sonra ki 3 ay da mercimek çorbasına taktım kafayı şimdi de ekmek cevize son dakika annem beni doğururken hem sancı çekmiş hem çikolatalı pasta yemiş onun gibi olacağım diye düşünüyorum 😂😂
Baklava Benay hahaha bey allahim ya bu gun 3.ye kendi kendime sesli guluyorum 😅 Allah iyiliginizi versin isn 😊 Yani yiye yiye bikmaniz lazim illa ki 😅 Bu gidisler dogumda onuda yaoarsin sen galiba 😅 Aslansin kaplansin sen yaparsin 😅
Benay Baklava yaparım valla dün Doğum için gittiğim kursta sancınız 3dakika da bire düşmeden aramayın sabah açılış saatinde arayın bizi diyor gelde yolma suyum gelse bile bir gece durabilirmişim lafa bak çoğu zaman sinirden yiyorum ben 😂
Albatros3501 Baklava işte hamilelik canım insanı şekilden şekle sokuyo 😂 bende beyaz lahana turşusu yemezdim ilk onu aşerdim mesela 😂😂😂😂 hamile olduğumu öyle farkettim 😂😂😂
Baklava Albatros3501 hahaha ne yiyom demiycen ne yiycem dicen he heeeyt 😅 Halileyken biz ,biz degiliz 😅 Tursu mu yesek acaba 😅
Baklava Benay aaa bak bilmoyodum bunlari ben 🤔 suyu gelen kosuyo hastaneye ama. Burda bi konuda okumustum evde sanciyi cekmis beklemis baya.suyu da gelmis artmista ama hastaneye gittiklerinde cok kotu sonuclari olmus.Allah kimseye yasatmasin 🙁 Ben belirtilerde giderim her halde durabilcegimi sanmam 🤔
Baklava Aryam bi kac kisi daha oyle dedi de canim cekti die 😐 sonradan uzuldum.degistirilmezde bu ad simdi 😅 Olsun ismi lazim degil kadar bu da zararlidir yemeyin 😊
Calasun Baklava bende hic yemezdim sevmiyordum ama simdi biraksinlar doke saca catlayana kadar yiyim😢 ama yiyemiyorum azicikta olsa , cunki seker cikti yasak 😭 hamileye yasak nedir yaa😬
Baklava Calasun iste bende gizli sakli yiyorum 😶 Seker cikmadi ama tabi bu kadar yersek neler cikmaz.😶 Allah kolaylik versin. Seker cikinca cok sey yasak insan ne yiycegini sasiriyor
Yaden Hurma yiyorum çare olarak , dene istersen canım . Sonuçta yapay şeylerle mesafe koymakta fayda var
Baklava Yaden 1 tane yiyorum sabah bazen gunde 2 tane. Ama kesmiyo cokda yemek istemiyoom 😅 sonlara dogru kullanicam o hakkimi 😅