Benay Baklava uyuyunca unutur muyum gece rüyamda Nutella şelalesindeydim koca bir kova önümde kaşık kaşık yiyordum 😂😂 sonra eşim uyandırdı düşün Yani doktor çok tatlı yeme dese de durduramıyorum kendimi meyveden alacakmışım tatlı ihtiyacımı bak bak bak hadi lan ordan diyorum ve çikolataya gömülüyorum 😂
DanLa Baklava olmuyo valla 🙈 inşallah sadece bize kilo olarak döner bebişlere bi zararı yoktur biri bunu garantilese ipin ucu iyice kopcak 😂😂
Baklava Hafizeipek bize yetiyomu sanki 😅 Eşimin kendine aldiklarini da arada götürdüm 😅 Neyse yok yok yeticek hatta canimiz hic istemiycek daha bak gör 😅
Hafizeipek Baklava şimdiye kadar ekşi yedim hep 28. Haftada başladı tatlı isteği 😆😆ben de kocama birakamiyorum çikolata az önce dedi ki kahvenin yanında çikolata yok mu 😆😂😆😆😆
Baklava Benay eyvaaah al bi ruyada cikolata yiyen daha 😅 bende cok yedim oylee 😅 Of ya ruyada bile rahat yok 😅 Bari bi lokma ye fazla yeme tut kendini bak bendeki gibi film kopmasin sonra 😅
Benay Baklava 30 haftamdayım 9 kilo aldım çok tatlı yedim kesin şeker çıkar dedim şükürler olsun çıkmadı Doğum kursu var dediler gittik doktor Doğumu gösterdi Anam gerçek hali ile gördüm geldim bırak kendimi ödüllendireyim 8 dakika boyunca doğuran karılara maruz kaldı bu beden 😂
Baklava Benay ayyy eyvaaah kursa filan gitmem ben o zman 😅 Lafi gecince bile kotu oluyom aman kalsin 😅 Neyse bu gunluk odulunu al sen ama yarin odul isteme 😅
Baklava Benay verme verme odul verme😅 bu gun ismi lazim degil şeyi yedigin icin yarin kendine ceza ver o zaman 😅
Benay Baklava hayatta ceza vermem ben Aslan burcuyum kendime aşık insanım canım saolsun ayyy 😂😂 abur cubur benim olsun gerisi sizin bu arada ekmeğe ceviz koyup çay ile yemeye taktım kafayı hayırlara vesile olsun 😂😂