Baklava Yaden 1 tane yiyorum sabah bazen gunde 2 tane. Ama kesmiyo cokda yemek istemiyoom 😅 sonlara dogru kullanicam o hakkimi 😅
Baklava [bilinmeyen] kac kilo aldiniz ki gerek gormediler 😊 Ismi lazim dgil olan seylerin hic biri benide kesmiyo malisef 😅 Bu gun daha agzima surmedim du bakalim 😅 Kendime verdigim sozu ne kadar tutabilcem 😅
Oznurdeniz Baklava off offf 🤩 son haftalarda çok fena ya kaşık kaşık nutella 🥄 ❤️ Bi de crunch hastasıyım bi kutu olsa yerim bi seferde 🍫🍫😋
Baklava Oznurdeniz demek ki bi ben degilmişim bak git gide kendine yenilen cok cikiyo 😅 Neyse aklima getirmiyim simdi dun cok yedim bu gun yemiycem soz verdim 😅 tutmaya calisiyorum 😅
Baklava [bilinmeyen] bende cok zayiftim minyon tipliyim ama cok yenek sectigim icin yemedigim icin kilo almiyodum.ama hamileyken ben biyle iştah gormedim 😅
Baklava [bilinmeyen] hamile degilken almiyodum 😅 simdi mecbur yiyorum 😅 yedigim icinde faydasini goruyorum 😅
Baklava [bilinmeyen] ins gider ama zooor 😅 32 yasindan sonra bide metabolizmayla savasicaz cunkum 😅 Vermek zor olucak ama ins veririz 😅