EmineLevent Bennomuyum Bennomuyum Ben Yusuf İskender koyacağım inşallah eski isimleri araştırırken büyük İskenderi gördük ve hayran kaldık isimleri bir hikaye olmadan seçmeyin bir anınız olsun 😊
Kez_ibanb Bizdede erkeğe benziyor dedi doktor adını koyma fırsatını bana bırakmıyorlar maalesef eşim babasinin adını ikinci adı koymayı düşünüyor kaynanmlarda büyük kaynin adını koysun diyor
Tugcedmr_cn Kez_ibanb ver de kaynanan doğursun. Bu kadar saygısızlık olmaz bence. İlk hamile olduğumu duyduğunda iki isimli olsun birini ben koyayım dedi (diğer toruna öyle yapmış) bende istemiyorum biz koyarız ismini dedim. Kimse kusura bakmasın dokuz ay taşı bağır çağır doğur gelsin başkası isim koysun
Kalendermesrep Kez_ibanb Bunlar nasıl kafalar ya. Allah sabır versin hanımefendi gerçekten 🙏🏻 İnsan biricik bebeğine, doğurduğuna, bebeğini yaptığı eşiyle karar veremez mi ya. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor. Restinizi çekin şu garip düşüncelere boyun eğmeyin ne olur.
ZeynepBilkay 16 haftalığız yarın öğreneceğiz inşallah cinsiyetini ama erkek olursa Karel Ahmet kız olursa Adem koymayı düşünüyoruz
Nuur2124 Berrin- Aslında bizde çok beğeniyoruz ama Melik Allah’ın isimleri sifatlarj arasında diye korkuyoruz bu konu hakkında net bilginiz var mıdır?
Berrin- Nuur2124 valla ben bugun kuran okuduğumda melik ismine denk geldim hatta denk gelmeden önce edim İnşallah melek ismi karşıma çıkar ve okuduktan bir sayfa sonra Melike ismi karşıma çıktı. Biz sadece Melik koymayacağız yanına da şah ekleyeceğiz Melikşah olacak hani iki isimli daha iyi olur tabii kendi fikrim zaten hocalar da diyor çocuklarınıza isim verirken dikkatli olun güzel isimler verin çünkü ahirette o isimle çağrılacaktır manası kötü bir isim olursa caiz olmaz diye biliyorum
Kez_ibanb 5melekannesii Gerçekten yani bide tedavi yoluyla hamile kaldım 8 seneden sonra eşim onlara o rahatlığı veriyor ne yazikki 😔
Tufan_aras Gonuel49 Samet ismini öner miyorum biraz araştırırsanız zaten koymak istemezsiniz Samet Allah’ın isimlerinden biri ve muhtaç olmayan anlamına geliyor ve hocalarda koymayın diyor 🙂
1minigin_annesii Evpe benim oğlum da Atlas istiyor ilk oğlumun ismi Egemen ama Atlas bana pek sıcak gelmiyor nedense hoşuma giden olursa oni koyarım dedim yoksa Atlas koyacağız