Nuur2124 Berrin- Aslında bizde çok beğeniyoruz ama Melik Allah’ın isimleri sifatlarj arasında diye korkuyoruz bu konu hakkında net bilginiz var mıdır?
elif131 Berrin- yaşadığımız bir olaydan ötürü Muhammed koyacaz o yüzden yanına isim eklemek istemedik
htcbrs0748 Bennomuyum karan Kağan Alpaslan Bora Buğra Doruk Furkan Mehmet Barış Önder Ali Ilgaz Kaan mert Miraç Talha Ömer Ali Ömer asaf Mert can Mert Ali
gizem-37 Bennomuyum benimde aynısı oldu.Acaba tekrar kız derler mi.Çünkü iki kere büyük ihtimal kız dedi.16.haftada zorla gördü erkek dedi
Gln0110 Prenses_annesi3 Rabbim hayırla nasip etsin eğer 4ü düşünüyorsanız. Normalde Hâlid Talha düşünüyorduk ama ikisi ağır gelir diye Talha da karar kıldık gibi. Rabbim hayırlı ve sağlıklı eylesin evlatlarımızı :)
5melekannesii Bennomuyum 2 buçuk yaşında oğlum var adı Alparslan Sancar, bugün bi oğlumuz olacağını daha öğrendik 16 haftalığız onun adını da Melikşah koyucaz inşallah 🥰💙
betulalagoz 5melekannesii benim de oğlum olacak rabbim nasip ederse eşim Sancar ismini çok istiyo Muhammed Sancar koyalım diyo ama ben çok kararsiniz Sancar isminde kullanabiliyomusunz nasıl isim yani ben kararsızım hala