elif131 Berrin- yaşadığımız bir olaydan ötürü Muhammed koyacaz o yüzden yanına isim eklemek istemedik
Berrin- elif131 haklısınız güzel düşünmüşsünüz ama ben kendimi bildim bileli derler her çocuk o ismi taşıyamaz bu yüzden yanına isim ekleyin.siizn için söylüyorum.tabi siz bilirsiniz 🥰
Gmznr2909 derya61_ oğlumun adi metehan şimdi ikinciye hamileyim o da nasipse erkek ona da Atilla koymayı istiyoruz
Kez_ibanb 5melekannesii Gerçekten yani bide tedavi yoluyla hamile kaldım 8 seneden sonra eşim onlara o rahatlığı veriyor ne yazikki 😔
5melekannesii Kez_ibanb Ayy bide 8 sene sonra anneliği tatmışsın canım lütfen izin verme içinden geleni yap çünkü hep içinde yara kalıcak eşine bunu güzel bi dille anlatmaya çalış anlamıyorsa annesin artık ağırlığını koy 🥰 Allah şu mübarek ayda yardımcın olsun 🤲
Mrscann Bennomuyum Rabbim nasip ederse Ahmet Tuğrul koyacağız size de fikir olsun. Aslında Ahmet Alpte vardı ama eşim diğerini seçti
2023annesi İlk oğlumun adı Muhammed yiğit 🧿 ikinci çocuğuma hala karar veremedim Selim Efe yi sevdim ama eşim beğenmedi
Gonuel49 Mrscann evet canım biliyorum benim kardeşime koyuldu. Samet ismi tek başına koyulamazmış yanına Abdul gibi isimler eklenmeliymiş. Kul Samet anlamında. Ama Samet Talha’da da bir sakınca yoktur.
Emine_1218 Bizimde belli değil erkek olursa, Alpaslan, Ensar,Furkan, Batuhan, Ahlas fikirlerimiz var.
Smgnaz- Daha cinsiyetimiz belli değilken kızım rüyası da görmüş kardeşini. Erkek olarak görmüş ismini de bulut görmüş. Bebeğim erkek o yüzden bulut koyacağız bizde nasipse🙂 bu arada etrafımizda hiç bulut diye biri yok aramızda da hiç konuşmadık aklımızdan bile geçmedi yani ama kızım rüyası da görünce bulut olmalı dedik 🙂
Tugraseda Smgnaz- çocukların hissine yanıt vermeli bende hiç dünya diye isim duymadım etrafımızda yok hatta okulunda sınıfında olmadığındanda eminim, nerden cıktı nasıl düşündü hiçbi fikrim yok. Suan erkek olmasınıda adının dünya dışında bişe olmasınıda kabul etmiyo. Doktor erkek olabilir dedi diye söyledik ve beyfendi bize cevap olarak kardesimin daha saçları yok kız mı erkek mi doktor bilmiyo daha saçları uzuycak dedi😂 kız ve erkeği ayıran şeyin saç olduğunu düşünüyo kuzum benim😂😂
tubimom Tugraseda çok tatlı ama ya😍 benim kızımda erkek olduğunu duyunca ben kız istiyordum diye ağladı sonradan alıştı 😍