• isimler
  • KIZ BEBEK İSİMLERİ 💕🌸

Merve1602_ Benan :Parmakla gösterilecek kadar güzel ..(anlamı) ve etrafımdaki iki benanda tamda isminin anlamı gibi çok güzel ve zeki biri psikolog biri doktor ..Zaten anneleri de birbirinden duyarak koymuş ama ikiside isminin anlamını cidden taşıyor

Son bir ay kaldı ortada isim yok, ne zormuş. 4.çocuk 2. Kızım ama evdekilerle ortak bir isim bulamadık

Eyaa Zeynep ismine aşığım küçüklükten beri hayalimdi Elif’i de çok severdim.
    Zeynep Asel ya da Zeynep Ahsen dedm. Zeynep de Asel de çok kullanoliyo Ahsen en azından biraz daha az kullanılıyor diye Zeynep Ahsen de karar kılmış gibiyiz bakalım değişmezse 😊

Merve1602_ Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

Eylül
        Duru
        Defne
        Derin
        Nil
        Neva
        Eliz
        Beren
        Ada
        Ece
        Rüya

🐣🌸🤍

Esra61y Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

beyzacmvrc Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

Elif_bayazt20 Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

Nuur2124 Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba