• isimler
  • KIZ BEBEK İSİMLERİ 💕🌸

Son bir ay kaldı ortada isim yok, ne zormuş. 4.çocuk 2. Kızım ama evdekilerle ortak bir isim bulamadık

Eyaa Zeynep ismine aşığım küçüklükten beri hayalimdi Elif’i de çok severdim.
Zeynep Asel ya da Zeynep Ahsen dedm. Zeynep de Asel de çok kullanoliyo Ahsen en azından biraz daha az kullanılıyor diye Zeynep Ahsen de karar kılmış gibiyiz bakalım değişmezse 😊

Merve1602_ Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

Eylül
      Duru
      Defne
      Derin
      Nil
      Neva
      Eliz
      Beren
      Ada
      Ece
      Rüya

🐣🌸🤍

Esra61y Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

beyzacmvrc Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

Elif_bayazt20 Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

Nuur2124 Kızlar Sigortamiz yok 12+4 günlük Gebeyim ve doktora hala gidemedim İkili tarama testi ücretli mi sigortasız fiyatı nedir bilginiz var mı acaba

Asel Miray olacak her halde son 2 ay daha karar veremedik çok zor seçmek kızda oğluma hemen bulmuştuk