• isimler
  • KIZ BEBEK İSİMLERİ 💕🌸

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Bendenizanne Eşim beni çilek reçelim diye seviyor kızımızın isminide çilek koyacağız.Ayrica bence kötü bir isim değil biz çok eğlenceli bir ciftiz kizimizda sevecektir.Şuan karnıma dokunup sevecek misin ismini diye sorma şansımız yok değil mi

Rosem Asel Nur çok yakışmış bence, onun harici şu an aklıma gelen Asel Meva, Asel Lina 🥰

Soniii ipek ismini gördüm aslında sonradan eşiminde hoşuna gitti ama kuzenının kızının. İsmi de ipek soyadı da aynı çok yakın değiliz ama bizden duydular olsun istemiyorum. 2. İsim konusunda da emin değiliz bir türlü zorlanır mı ileride diye düşünüyoruz

Shdskr eda birde Ece düşündüm ama birde çocukluğumdan beri vazgeçemediğim Zeynep var. 😁

Happyymama ben de kararsızım hâlâ 🥴😂 araştırmaya devam ediyorum. Eşim de bakıyor hoşuna gidenleri söylüyor 🥰

36+2 olduk ama hala karar verememiş biri olarak çok zor 😅

Merve1602_ Dün cinsiyetini öğrendik kızımız geliyor.🌸 Rüyamda ismini de öğrendim. Yeni hamileyim ama ondan habersiz olduğum dönemde görmüştüm bu rüyamıda.
      Kız bebek emziriyorum Defne diye sesleniyorum bebeğe. Sonra diyorum ki eşime daha kimliği çıkarmadık acaba Açelya da mı eklesek dedim.
      Ama Defne’de karar kıldık 💞
      Allah hepimize hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️

ezgi95demir almila sizin istediğiniz gibi bir isim kuzenim almila gülce koydu çok hoş

Asel Ada koyacağız inşallah 🤲🏻