• isimler
  • KIZ BEBEK İSİMLERİ 💕🌸

20223
Yok aslında doğrusu şöyle ki hem kıza hem de erkeğe konulan bir isim Ahsen ☺ Google dan da bakabilirsiniz unisex isim olarak geçiyor (hem kız hem erkek için).. Nasipse kızımız olcak ona düşünüyoruz inşallah 😊 Bir de asıl öz anlamı erkek güzeli değil, Kur’anda “Biz insanı Ahsen-i Takvim üzerine yarattık” (En güzel biçimde veya şekilde yarattık) deniliyor.. Öz anlamı “En güzel” Manasında demek ☺☺🌸🌸🌸

HilalElif
Ahsen ismi aslında Kur’anda “en güzel” anlamında geçiyor Google a Kur’andaki anlamı yazarsanız çıkıyor 🌸

Kızımın adı Filiz, şimdi ikinciyi bekliyoruz kız olursa Eliz olacak inşallah 🥰

Kızımıza melis ecre ismini koymayı düşünüyoruz
Mihrimah
Asel
Liya
Maya
Bunlar aklımızda olan isimlerdi

Esrahmet illaki uyumlu olsun diye düşünme bence ya içine başka sinen bi isim olursa koy yani 🤭

Shdskr güzel, elma gibi kıpkırmızı yanaklı” anlamı olduğunu Google’da gördüm. Bazen anlamlarını yanlış söylüyorlar. Elisa koyacaktik. Anlamı guzeldi lakin o anlamı değilmiş gerçek anlamini yazmamışlar. Anlamı güzel olsunda ☺️

eebrum_ asel nur nasil isim esim nurum diye seslenmek ustiyo ona uyum olsun diyorum baska onerceginiz neler olur

Biz kızımızın adını Ayliz Aklima katıyoruz

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Bendenizanne Eşim beni çilek reçelim diye seviyor kızımızın isminide çilek koyacağız.Ayrica bence kötü bir isim değil biz çok eğlenceli bir ciftiz kizimizda sevecektir.Şuan karnıma dokunup sevecek misin ismini diye sorma şansımız yok değil mi

Rosem Asel Nur çok yakışmış bence, onun harici şu an aklıma gelen Asel Meva, Asel Lina 🥰

Soniii ipek ismini gördüm aslında sonradan eşiminde hoşuna gitti ama kuzenının kızının. İsmi de ipek soyadı da aynı çok yakın değiliz ama bizden duydular olsun istemiyorum. 2. İsim konusunda da emin değiliz bir türlü zorlanır mı ileride diye düşünüyoruz