• isimler
  • KIZ BEBEK İSİMLERİ 💕🌸

Bizimde belli değil, Erva
Belinay
Bükre
Ceylin
Hüma
Minel düşünüyoruz ama çok isim var güzel olan duydukça ekliyorux bakalım.

Benim de bir kızım olucak inşallah son 17 gün 🥰 ve adı AZRA olucak inşallah
    Anlamı: Medinenin bir diğer adıymış
    Hz Meryemin bir diğer adı
    Basılmamış kum, Delinmemiş inci tanesi, bakir kadın… Gibi çok güzel anlamı var en önemli şey de çocuklarımıza anlamı güzel bir isim koymak bizde böyle bir isim seçtik anlamına aşık olarak 🥰

Bunlar arasında kararsız kaldım bende ya 🤔🤔
    Nazlıhan
    Kamelya
    Melek
    Larisa
    Almira
    Gülsima
    Sidelya
    Melinda
    zümra
    Ceylin
    Lina

Asya Lorin olacak kızımın ismi 🌸
      Duru
      Mina
      Cemre

Zeynep Neva🌸Hiç sevmezdim iki isim ama ikimizin istediği olucak. Yorumlardada görüyorum çoğunluk iki isim koymakdan yana.

Umay olucak kuzumun ismi Allah’ın izniyle
      Işıl
      Nehir
      🥰🥰❤️

Ben kızım adını Dua Zeyna koydum.
      Hem yurt dışında telafuzu kolay olsun hem anlamlı olsun diye Dua ismi su an yurt dışında hem cok popüler hemde Allah’a Yalvaran demek hemde kızımın olması için cok uzun süre dua ettik Zeyna isminde savaşçı süslü Kadin anlamına geliyor. Ve oğlumuz olsaydı Zain olacaktı ve ordan türetmiştik. Herkesin hoşuna gideceği isimler değil ama bizim için cok anlamlı cok savaş vererek ve cok dua ederek oldu çünki mucizemiz. 🥰🥰

Kz ismi en zor olanı nerdeyse doğurmam hala isme karar veremedim rüyamda isim söylendi ama hoşuma gitmedi ve kuranda geçmiyor miraç hoşuma gitti ama aşırı kararsızım

Kızım olsaydı
        Irmak
        Ada
        Nil bunlardan birini seçerdim ama kendi adımı da önerebilirim, her zaman için ismin ne hoşmuş derler 🤭😂 Nida 🌸

29.haftada MEYRA ŞİFA koymaya verdik zor oldu baya ama sonunda başardık ortak bi noktada buluşmayı 🥰😂

Deletedmom_106

Deletedmom_106 daha çok kendi içlerinde sürekli mücadele ve çatışma içinde oluyorlar. Tereddütlü kararsız kişilikleri oluyor. Kendini tanımalari ve hayat yollarını bulmaları da zaman alıyor. Sürekli düşünen zor tatmin olan çok hata yapan kişiler oluyorlar. Halsiz karamsar tatminsiz olabiliyorlar. Bağımsız olamiyorlar bağımli kişiler olabiliyorlar birine veya biseye örneğin pa(Ra) tutamazlar pek fazla. Ve bu kendilerini bulma çabası kısır döngü halinde dönüp duruyor. Biraz yüzeysel oldu ama kısacası kendisini bulmakta zorlanan kararsız tereddütlü sürekli karar değiştiren sürekli keşke diyen pişmanlıkları çok olan kişiler oluyorlar.

Deletedmom_106

Bsrcip isimlerin insan üzerindeki enerjilerine çok inanıyorum kızımın adı Eylül bunla ilgili bilginiz varmı