Ozge56 minikmucizeemaak ben inanıyorum sana 🤲 simdikten evini bol bol temizle ve güzel güzel uyu 🥺 tabi bunada şükür
Ozge56 minikmucizeemaak pozitif ol kuzum herşey güzel olsun 🌸 daha çok taze evlisin ki hamile kalacaksın 🧿 ay çok heycanlı sabırla bekliyorum valla ilk yorum benden kızın olsun inşallah
minikmucizeemaak znkara Tedbir bizden takdir Allahtan🤲🏻 inşAllah burada göremediğim net çizgileri gebelik testinde görürüm sağlıkla 🤎🧸
minikmucizeemaak znkara salıya gerek kalmadı yarın 11.40 a çektim randevuyu kızlar hadi bana dua edin bol bol🤲🏻❤️
minikmucizeemaak myangelson Yyemus Kozlar salıdakı randevuyu yarına çektim 11.40 da gidiyorum yarın 🤲🏻❤️
Yyemus minikmucizeemaak ay hadi bakalım hayırlı haberlerle dönün inşallah😊kafanızda rahatlar hem bir an önce giderseniz
minikmucizeemaak myangelson Salı günü işi çıktı çarşambaya alalım dedi bende yok pazartesiye geri çekiyorum dedim daha uzatmak istemiyorum gidesim var yarın 11.40 da boşluk varmış kaptım onu hemen 🤭🤎
minikmucizeemaak myangelson Evet sonra çarşamba bile çıkar perşembe olur cuma olur uzatmak istemedim en azından ilaç verir hemen ona başlarım falan gerek yok uzatmaya 🤲🏻🤭
myangelson minikmucizeemaak rabbim hakkında hayırlısını kolaylıkla nasıp etsin canım. Gonlundekini versin güzel haberlerle gel inşallah 🤍🌸
minikmucizeemaak myangelson Amiin Allah razı olsun gebelik olsa da yarın belli olmaz biliyorum ama en azından kötü sonuçlar almak istemiyorum🥲
minikmucizeemaak znkara Amiin gebelik olup olmadığını suan bilemez ama en azından kötü sonuç almadan dönmek bile bana çok güzel ❤️ inşAllah tez vakitte de güzel haberler alırız bebişlerden en azından bu testlerin bulanıklığında kalmam
myangelson minikmucizeemaak aynen ama en azından yumurtlama olmuş mu olmamış mı onunla ilgili bilgi alabilirsin canım