minikmucizeemaak znkara Evet en azından onu öğrenmiş olacağım 1 hafta geçmiş oldu görebilir sanırım dimi veya büyük yumurta var mı hala devam eden onu söyler en azından güzel haberler almak nasip olsun
znkara minikmucizeemaak tabi canım yumurtayla ilgili yorum yapar ama gebelik varsa göremez en azından vitamin falan yazar tutunması için
myangelson minikmucizeemaak aynen ama en azından yumurtlama olmuş mu olmamış mı onunla ilgili bilgi alabilirsin canım
minikmucizeemaak myangelson İnşAllah bakalım inşAllah güzel haberler olur şimdi nasipse yarını iple çekiyorum 🧸🤎🥹🤲🏻
minikmucizeemaak znkara myangelson Ebru hanıma da söyledim testleri attım yumurta var zaten ama daha olgun boyutta değil testler de belli yumurtlama olduğu yazmış
minikmucizeemaak znkara inşAllah tez zamanda hatta bidahaki doktor kontrolünde bebişin haberi gelir sağlıkla 🤎🫶🏼🤲🏻
znkara minikmucizeemaak ya hepsi pazarlama tekniği ya instagramda allayıp pullayıp satıyorlar para tuzağı başka bişey değil
minikmucizeemaak myangelson Bende tam o durumdayım eğer yarın doktora gitmeyip çarşamba erteleyeseydim iyice kafayı yerdim bu testlerle yumurtlama olmasa testte bu ay yumurtlamamışsın denecekti geçilecekti
myangelson minikmucizeemaak yani bana sanki biraz kadın testlerine toz kondurmuyormus gibi geldi 😅 doktor yanlış olcmediyse testlerde sıkıntı var tam göstermedi çünkü ovulasyonu
minikmucizeemaak Ozge56 myangelson znkara Geldim kızlar sıra bekliyorum içim içime sığmıyor sanki hamileyim bebek göreceğim öyle heyecan 🤲🏻😂😂
minikmucizeemaak myangelson Evet bana da öyle geliyor doktor da yanlış ölçse bile ultrasondan görüntüyü az çok anlıyordur çatlamak üzere demezdi gibi geliyo yine de bilmiyorum tabi. Bana da öyle geldi toz kondurmuyormuş gibi