myangelson minikmucizeemaak bence de 10 u yumurtlamaydi başka ihtimal kalmadı çünkü 😑 kız yarın değil miydi saliya mi ilerledi randevun 😅
minikmucizeemaak myangelson evet bana da öyle geliyor. 10 uydu gibi. Pazartesi bi iş çıkınca salıya ertelemek durumunda kaldım. Salı 11.10 da aynı saatte nasipse bardır bunda da bir hayır diyorum
minikmucizeemaak myangelson Yyemus Kozlar salıdakı randevuyu yarına çektim 11.40 da gidiyorum yarın 🤲🏻❤️
minikmucizeemaak Yyemus Tabi ki etiketleyeceğim hepinizi inşAllah dua edin olur mu kötü sonuçlar almayayım🤲🏻❤️
Hzzz minikmucizeemaak kuşum senin yumurtĺaman oldum bence yaa.Ama az bir oranda oĺsa adete yaklasirken yumurtlama olanda varda.Ben zannetmiyorum ilk gordugumde de dedim ztn yumurtlama olmus diye.Sen şimdi bol bol her gun avakado ye oldumu guzel haberler alirsin insallah
minikmucizeemaak Hzzz Bencede benim bu testte yumurtlamam oldu. Avakado bulamadım bakalım nasip Salı doktor ne diyecek devam edicem zaten bitsin şu testler hem darlandım çünkü artık 10 ve 12 yi değerlendirebildim
minikmucizeemaak znkara inanır mısın bende zaten gebelik olmuş olsa da belli olmaz ama em azından bi yola girmiş oluruz
minikmucizeemaak znkara salıya gerek kalmadı yarın 11.40 a çektim randevuyu kızlar hadi bana dua edin bol bol🤲🏻❤️
Ozge56 minikmucizeemaak He valla sorma 😄 neyse ki hamiş olacaksın hayirlisiyla umutluyum ve dualarım hep seninle boşver bu testleri. Zaten sen doğru yaptın şimdi allahima kaldı seninde yüzün gülsün 🤲🌸
minikmucizeemaak znkara Salı doktora gideceğim ama testler de bitsin istiyorum belki de tam pik verir diyorum bakalım ne diyecek gidince
minikmucizeemaak Ozge56 Amiin Allah razı olsun bende çok umutluydum ama bu testleri görünce bazen daralıyorum Rabbim bin kere razı olsun umarım bu mübarek günlerde sizinle hamileyim diye paylaşayım sağlıkla 🤲🏻❤️🐣
Ozge56 minikmucizeemaak ben inanıyorum sana 🤲 simdikten evini bol bol temizle ve güzel güzel uyu 🥺 tabi bunada şükür