znkara minikmucizeemaak inşallah benimde adete 6 gün kaldı kasıklarımda ağrı oluyor ama göğüs hassasiyetim yok hala her hamilelikte aynı belirtiler mi yaşanır bilmiyorum ama 🤷🏻♀️
Ozge56 minikmucizeemaak minikmucizeemaak 10 11 12 gün yumurtlama günün artık çatlamış galba 10 gün Pink sonra 3 gün yapar ilişki zaten oldu dedin tutar allahin izniyle
minikmucizeemaak Ozge56 teste devam ediyorum zaten adet günümde bitiyor tam gecikme olmazsa. Kaşık ağrım ve bel den popoya inen ağrım var hafif, bir de akıntı geliyor gibi lavoboya gidiyorum yok acaba yeni mi yumurtlayacağım yumurtlama belirtisi olabilir mi
Ozge56 minikmucizeemaak yumurta da beyaz akinti gelir yoğun. Test falan yapma gebelik adetin 1 günü uvolasyon testi yap ben öyle öğrendim hamile oldugumu Pink çıkmıştı adetin 1 günü
minikmucizeemaak Ozge56 myangelson Humannrle Hzzz Yyemus znkara Bu şekilde değişen bir şey yok kozlar
Hzzz minikmucizeemaak kuşum senin yumurtĺaman oldum bence yaa.Ama az bir oranda oĺsa adete yaklasirken yumurtlama olanda varda.Ben zannetmiyorum ilk gordugumde de dedim ztn yumurtlama olmus diye.Sen şimdi bol bol her gun avakado ye oldumu guzel haberler alirsin insallah
minikmucizeemaak myangelson Ay beni düşün bir de 😪 12 gün kaldı 7 si adet günü gösteriyor. Ama ben çatladım yani burada bence 10 u yumurtlamaydı tam koyu çıkmasa da, doktora inanmak istiyorum. Salı gününü iple çekiyorum vallahi
minikmucizeemaak Yyemus Bende onu merak ediyorum biran önce iple çekiyorum Salı gününü hayırlı haberler almak nasip olsun
myangelson minikmucizeemaak bence de 10 u yumurtlamaydi başka ihtimal kalmadı çünkü 😑 kız yarın değil miydi saliya mi ilerledi randevun 😅