KayraVeAnnesi_06 Syma_07 Tabiki olabilir , zaten neyi beğenirseniz de sorduğunuz da herkes seve seve cevap verecektir 🙏🏻🫶🏻
Syma_07 momlife_7 ay çok hoşuma gitti trendyoldan baktım şimdide ne kadara aldınız kumaşı nasıl nerden aldiniz
momlife_7 Syma_07 suan tükenmiş canım ben üşendim suan kendim çekmeye dolabının yukarsına koyduğum için görsel trensyoldan 🌸 Trendyoldan aldım 189 tlye 😇
momlife_7 KayraVeAnnesi_06 çok teşekkür ederiz 🌸benim 2 kalın battaniye 4 katlı müslin 1 adet ince battaniye yazlık 1 adet müslin ince Eşim bunlara çok artık alma dedi 😂😂 dedim sen iyimisin neresi çok bunların 🥹
KayraVeAnnesi_06 momlife_7 Şuan için yeterli gibi duruyor , ama tabiki karar sizin kullanacak sizsiniz bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz Benim de triko ve puffy iki Kalın vardı , 4 müslin , 3 penye birde pikemiz vardı kış bebeğiydi yeterli geldi 🙏🏻🌸
momlife_7 Syma_07 ince canım kalınlığı yok 🥰 ben mayıs ayında bebeğim doğacağı için fazla kalın tercih etmedim
KayraVeAnnesi_06 anneoluyorm_ Çok güzel sağlıklı günlerde kullandın , bizde de beyazı vardı tabi şimdi büyüdük küçük geliyor
mrvsrcn KayraVeAnnesi_06 Ella bonna indiriminden bu tatlılıkları aldım 🥰 Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin 🤲🏻
momlife_7 KayraVeAnnesi_06 evet ben de çok kalın bi battaniye istiyorum aslında link yollayabilir misiniz bulamadım 🥹