KayraVeAnnesi_06 anneoluyorm_ Çok güzel sağlıklı günlerde kullandın , bizde de beyazı vardı tabi şimdi büyüdük küçük geliyor
mrvsrcn anneoluyorm_ kuzum formda soldaki üç nokta yere tıklayıp resim yükleye basıyorum açılan yerden resmi seçip yüklüyorum linki kopyalayıp sohbete yapıştırıyorum
Aaaysee KayraVeAnnesi_06 yaa nasıl güzel,tatliş 😍 bizim de az önce kargo geldi en son bu çanta geldi yerleştirdim hemen cok tatliş oldu ya 🥲💖
Tripkolikkkiz Aaaysee bu çantanın gri rengini aldım 2 senedir kullanıyorum çok memnunum. Hayırlı olsun sizede 🌸
KayraVeAnnesi_06 Aaaysee Canım bizde de var aynısının grisi valla elim ayağım , derli toplu duruyor herşey bir arada , sende güle güle kullan 💕🌸
momlife_7 KayraVeAnnesi_06 evet ben de çok kalın bi battaniye istiyorum aslında link yollayabilir misiniz bulamadım 🥹
KayraVeAnnesi_06 momlife_7 Canım link yasak ama aldıklarım bunlar isimleriyle paylaştım triko olanı aşırı kullandım ve memnunum kaç kere yıkadım sererek kuruttum bozulma olmadı
Minis122 KayraVeAnnesi_06 park besigini aldim bugun teslim olacak camda ole kargo aracini bekliyorum 🥰
KayraVeAnnesi_06 Minis122 Yaaa 🙈👶🏻 gelsin biran önce bekleyişiniz birsin ve sağlıklı güzel günlerde kullanılsın 🥰🥰
Merve1616 Daha dün mama sandalyesi ve minderini,buhar makinesi,banyo havlusunu ve küvet takımını aldım