kahvesever__ KayraVeAnnesi_06 çok güzel sağlıkla kullansın 🌺çok şey aldıkta şimdi yukarı çıkmaya eriniyom gitmeye😂
KayraVeAnnesi_06 kahvesever__ Canım çok teşekkür ederiz 😁 sizde sağlıkla kullanın inşallab kendimizden çok onlara çalışıyoruz 🥰
kahvesever__ KayraVeAnnesi_06 aynen oğlumun doğum gününe tam bir ay kaldı geçen gittik büsürü aldık geldik hiç kendime bir şey almıyorum sürekli oğluma🤣
KayraVeAnnesi_06 kahvesever__ Öyle oluyor canım sanki kendime alınca ona haksızlık oluyormuş gibi geliyor , nice sağlıklı yaşları olsun inşallab 🥰🫶🏻
KayraVeAnnesi_06 Balbebek012 Evet gerçekten öyle oluyor hiç elim kendime birşey almaya gitmiyor mağaza geziyoruz bayan reyonuna girmiyorum aklıma bile gelmiyor direk bebek reyonu o giysin ona yapıyım istiyorum Hepimizin evlatlarına rabbim uzun ömür versin 🌸🙏🏻
KayraVeAnnesi_06 Meltems53 Çok teşekkür ederiz 🙏🏻 rabbim sizede sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah çok güzel 🧿
KayraVeAnnesi_06 momlife_7 Yaaa çok güzel gerçekten bu modeli bende beğeniyordum ama o kadar çok battaniyemiz olmuştu ki almamıştım Sağlıklı günlerde kullanın 🌸🌸
Syma_07 momlife_7 ay çok hoşuma gitti trendyoldan baktım şimdide ne kadara aldınız kumaşı nasıl nerden aldiniz
KayraVeAnnesi_06 Syma_07 Tabiki olabilir , zaten neyi beğenirseniz de sorduğunuz da herkes seve seve cevap verecektir 🙏🏻🫶🏻
momlife_7 KayraVeAnnesi_06 çok teşekkür ederiz 🌸benim 2 kalın battaniye 4 katlı müslin 1 adet ince battaniye yazlık 1 adet müslin ince Eşim bunlara çok artık alma dedi 😂😂 dedim sen iyimisin neresi çok bunların 🥹