efeninannesiii_ Celikk66 ay boşver yavrum ya kafayı yedik iyice sezeryan normal diye düşünmekten. Sağlıklı gelsinler de yeter aman oooof bunaldık 😂😂
Celikk66 efeninannesiii_ vallaha ya saten 9ay stres yasiyoz artik nasil gelceklerse gelsinler bir an önce 😁
Flyderndkk Celikk66 3250 dedi 3050 doğdu benim kızım. Usg ile gerçek kilosu arasında oynama olabiliyor. Her kontrolde doktorum bunu demişti. Son haftalara doğru hata payı artıyor hatta dedi
hayalperest2310 Celikk66 maşallah baya kilo almış ben 39 haftalık oldum 3480 kilo normal olacagı için fazla almasını da istemiyorum açıkcası zaten son haftalar çok çabuk aldı
Celikk66 hayalperest2310 onu anladimki yemeyle alakasi yok oladar saglikli beslendim hergün yüryüs pilates squat yaptim ama cok kilolu hersey bebege bagli. Sizinkinin kilosu cok iyi masallah rabbim kurtarsin🥰
hayalperest2310 Celikk66 bence de yemeyle alakası yok herseyi yiyorum aldığı bu neyse sağlıkla gelsin de kilo kısmına takmıyorum 🥰
Seval2468 Celikk66 yemeyle alakalı değil bence . Ben 9 ay boyunca kustum 55 ile hamile kaldım 61 ile doğuma girdim 6 kilo aldım yani. Kendimde minyonum eşimde ben 154 boy eşim 170 yani ama oğlum çok uzun boylu ve kilolu doğdu şekerimde yoktu