Betulaa Benim bebişe 36 ile 37 arası 400 gram almış gözüküyordu ona bile bu kadar fazla alamaz yanlıştır diye düşündüm, sizin de yanlış ölçmüş olabilir bence. Hatta benim doktorum da bu ölümlere dikkat etme dedi.
Celikk66 Betulaa bencede yanlis ölcüm, haftaya randevum var orda hersey belli olur sezeryanmi artik normalmi.. Böyle 38haftadan sonra beklemekde kötü hic sanci felan yok enazindan yalanci sanci bari olsa
ZmrtDilaa Benim Yoruma Çok Gülen Olmuş 😄Siz Normal Doğumda Açılmayan Gebeleri Popoya Ya kadar Kesiklerini Görmediğiniz için Parçalanırsınız dedim Ondan Çok Şahit Oldum
Betulaa Celikk66 bende 37 buçuğum ama hiç acelem yok, bebişim kalsın biraz daha Anne karnından mahrum kalmasın istiyorum 😄
Celikk66 melike098 zor olmadimi yaa ben zor olur diye sezeryan isterdim o kiloya ulasirsa, nebilim bisuru dikis atarlar sanki normal dogum olursa
melike098 Celikk66 sancim zordu ama qcilma olmadigi icin uzun sürdü yok çatala cikinca 10dk bile surmedi dikisim biraz fazlaydi ama 1 haftaya iyileşti o da zaten ben dikiste dogum aninda degil sancida cok zorlandim acilmam yavas olduğu için
Seherak Benim bebek en anormal kiloda sanırım 35+2 de 3.400çıktı kaç kilo olacak bu çocuk ben anlamadım şoktayım allahtan sezaryen ama çok kilolu bende normal beslenme kendım kıloda almadım ama şekerim biraz yukselıyordu etkıledı sanırım inş sorun olmaz saglıksal ya😔
Ayssshe Seherak benımde öyle dünden beri yüreğim pır pır :( gebelik şekerim var insülin kullanıyorum ama çok endişeleniyorum.. sizin doktorunuz ne dedi ?
Seherak Celikk66 zaten planlı sezaryen demiştik en baştan beri ama hem kilolu gidiyor hemde ters dönmedi mecburen sezeryan olacakmışım zaten demek
Seherak Ayssshe ben 28.haftadayken sınırda yüksek çıkmıştı dikkat ettim düşünce bişey demedi bende normal devam ettim yani kesin tanım yok ama bnce şekerden kilo aldı çocuk daha sık bakılmalıydı daha bişey demesede olur 36 olduk doğuma kaldı iki üç hafta her hafta kontrole gdıcez 4 kıloyu geçmez yıne inş bi saglık sorunu da olmaz sizede geçmiş olsun kaçıncı haftadasınız
Ayssshe Seherak hımm evet sıkı takiple bakmak gerekiyordu ama neyse bitmiş zaten sağlıkla alırsınız inş kucağınıza 🙏🙏 ben şuan 34+2 deyim daha var bızım en çok son haftalarda kiloyu alıyor zaten :( göbekten alıyor sadece benimki..