Gokce35- beyzanur-ylmaz0 sen mi istedin bu tarihi yoksa , doktor mu karar verdi ve sezeryan kaçıncı haftada yapiyosun
beyzanur-ylmaz0 Gezgin4Selin hastane değil doktorum Özel muayene Ahmet Kilyar kendisi yönlendirdi. Alsancak mr da detaylı ultrasonum yapıldı
beyzanur-ylmaz0 Gokce35- doktor istedi ben sadece sezeryan olmak istediğimi söyledim. 38+2 olcam bu pazar 😂
Gamzeizmir35 Benim takibimi Medical Pointte Mehmet Bal yapıyor. Alsancakta özel Cenk Gezer hocaya yönlendirdi. Orda yaptırdık. Şubatta 1800 TL idi. Uzun sürdü. Hatta dönmedi bebiş. Yürütüp çikolata filan ikram edip tekrar aldılar.
Rabia_91 Gamzeizmir35 aaa Mehmet hoca kendisi yapmıyor muymuş detaylıyı. Çok şaşırdım. Ben ona takipliydim ama sigortamız anlaşmayı bitirdiği için medicana ya geçtik.
Gamzeizmir35 Rabia_91 yok Detaylıyi zaten perinataloglar yapıyor. Cenk Gezer e yönlendirmişti. Bizim de anlaşma bitti ama , biz hastaneden doğum paketi aldık direk. Doğum öncesi sigorta yapmamıştık.
Gamzeizmir35 Zumzumm biz alalı uzun bir süre oldu . Çok net biliyorum dersem yalan olur. Yılbaşı oncesiydi.