ikibalikannesi Kızlar merhaba, detaylı ultrason yaptırmalıyım, İzmir de oturuyorum, acaba hangi hastane kaç liraya yapıyor bileniniz var mı
Betulakarr ikibalikannesi ben ekol hastanesi takipliyim zaten yine orada yaptırdım detaylı ultrasonu da 1200 tl vermiştim genelde 1000 1500 TL arasında oluyor bir cok yere sordum
Nihlal ikibalikannesi kesinlikle yaptırmalısın biz aralık ocak gibi alsancak mrda yaptırmıştık 1150 tlydi 🙃
butterfly35 ikibalikannesi ben çınarlı hastanesinde yaptırdım 1000 TL. Çınarlı takipliyim zaten aynı yerde yaptırmış oldum.
mikmik_ Gumus25 ikibalikannesi ben de medicana da yaptırdım, perinatoloji uzmanı doktorum 1800₺ ödedim geçen ay
beyzanur-ylmaz0 Öncelikle fiyatlara şok oldum. Alsancak Mr ultrason olması lazım adı orda yaptırdım 450 tl ye.
beyzanur-ylmaz0 Burayada doktorum gönderdi. Ahmet kilyar özel klinik doktoru benimki . Buraya yönlendirdi nakit 450 kartla 500. Çok ta memnun kaldım
Gumus25 beyzanur-ylmaz0 bayağı uygunmus artık normal muayene ucretleri bile daha yüksek 🙄 iyi bulmuşsunuz
Gezgin4Selin beyzanur-ylmaz0 acaba hangi hastane arayıp sorabiliyor muyuz şuan ne kadar ücret die benimde yaptırmam lazım heryer çok pahali
beyzanur-ylmaz0 minikmucizem1_ yuh ben 20 haftalıkken yaptırdım işte şuan 38 im . Ozaman 450 ye yaptırdım bu kadar artmış olamaz ya çüş
beyzanur-ylmaz0 Gezgin4Selin hastane değil doktorum Özel muayene Ahmet Kilyar kendisi yönlendirdi. Alsancak mr da detaylı ultrasonum yapıldı