Gamzeizmir35 Zumzumm biz alalı uzun bir süre oldu . Çok net biliyorum dersem yalan olur. Yılbaşı oncesiydi.
Rabia_91 Zumzumm aaa gerçekten mi, nasıl peki memnun Musun, bi de detaylı ultrasonu kendisi mi yapıyor yoksa başka doktora mı yönlendiriyor, onu çok merak ediyorum. 22. Haftanın sonunda gidebilicem ancak yanına
butterfly35 Moomss evet memnun kaldım bebeğimin çift taraflı yarık dudak, yarık damak olduğunu detaylıda öğrendik. Rahme giden damarlarımda direnç artışı varmış orada görüldü kan sulandırıcı coraspine başlatıldım. Radyolog anıl bey o kadar tatlı ki hem çok detaylı anlatıyor hemde tek tek incelerken neyin ne olduğunu ne olması gerektiğini söylüyor. Kestirip atmıyor gayet vakit harcıyor. Öneririm.
Moomss butterfly35 peki ne kadar sürdü detaylı ultrason, vaktinde içeri aldılar mı sizi? Sonuçları hemen elinize veerdiler mi hemen? Benimde haftaya randevum varda o yüzden bu kadar sordum 😂
mikmik_ Gumus25 ikibalikannesi ben de medicana da yaptırdım, perinatoloji uzmanı doktorum 1800₺ ödedim geçen ay
Mervosssse ikibalikannesi Buca Tınaztepe hastanesinde yaptırdım. Profesör Serkan güçlü. 1200 e yapıldı. Çok ama çok memnun kaldım.
Zumzumm Rabia_91 canım bende daha yeni başladım 6haftalığım daha keseyi görmeye gittim,bilmiyorum ki o konuya daha gelmedik😅
butterfly35 Moomss evet canım vaktinde girdim ortalama yarım saat sürmüştür. İlk detaylıda bebişin pozisyonundan dolayı yüzü görünen fotoğrafımız yoktu sonraki kontrol de ücretsiz 2.kez detaylıya gönderdi doktorum. Hem fotoğraf alabildik hem de direnç artışım var benim ondan bakılsın istemişti. Sizde memnun kalırsınız inşaAllah 😍
Betulakarr cf__ evet ekolde doğum yapicam allah nasip ederse suan 14.500 tekrar zam gelir mi gelirse ne olur inan bilmiyorum ☺️