cansuerg Luzumuyok Gayet ilgileniyorlar , 40 dk durduk evet böyle ilgili doktorlar da var , bulmak zor ama var 👍🏼Çok şükür
Karahan65 Osmanoğlu hastanesi Şişli sezeryan için 25 bin dedi takibim orda yapılıyor ama hala kararsızı
Karahan65 Kızlar Beşiktaş Fulya Acıbadem hastanesinden bilgisi olan var mı oraya giden fiyattan haberi olan
designermoms Ferayzaman orası öyle tabi ama ben gittiğim hastanenin doğum hanesinden yatılan odasına kadar gördüm ilgi alaka çok güzeldi 5500 çok gelmedi bize. Tabi diğer yerler gibi 15-20 fiyat verilse düşünebilirdim dediğinizi
ABoyAndTwinsBoysMoms momlife_7 Hangi Memorial orası 😱😱😱 Bana 24.000 dediler 3000₺ + ebe ücreti + 3000₺ ikiz farkı 30.000₺ ki bu ay zam gelecek dendi.. 😭
Semanurq Goksu_argum_1 İstanbul Beylikdüzü Medilife hastanesi sezeryan 9500 dedi orda olcaz bizde muayenede 350 filan
AsyaveAnnesiii Semanurq doktorunuz kim acaba bende medilife a gidiyorum ama daha az diye duymuştum gerçi doktordan doktora değişiyor ama
kubraayman designermoms bende güngören özel hastanesi özer hoca var ona gidiyorum güngörenin neresinde oturuyorsun 😇
designermoms kubraayman Özer bey yanlış duymadıysam riskli gebeliklerle ilgileniyordu ben Ali Emre beye gidiyorum. Hastanenin alt tarafında Osman Bey evleri var onun altındayım :D
Kiraz53 Elifftrkgl cerkezkoy yakın aslında Avrupa yakasına en fazla 1 saate buradasın araba varsa tabi
kubraayman designermoms 2 ablamda onda doğurdu, gayet iyi tecrübeli doktor 😇Aaa cok yakınız bende bağcılar devlet ordayım