Minnos_23 Merhaba, Türkiye Hastanesine giden var mı acaba? Doktor tavsiyesi verebilecek olan var mıdır? Ücretleri nedir? Giden bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim
Elifftrkgl Minnos_23 ben türkiye hastanesine gittim dr Aslı sevket coskun çok ilgilendi çok iyiydi muayne ücreti yeni değişti zamlandı tekrar 690 tl muayne normal doğum önceden 13 demıslerdı ama artık doktorla konuşup süreç ilerlemeden fiyat veremiyoruz diyorlar
giezemss-1 Tinkipinki Ceysu kocahekimoğlu bu arada epidural da içinde dedi gördüm diğer yorumları da eğidural için ekstra demişler
Ferayzaman designermoms dediğine katılıyorum bn 3 kere gittim kontrollerim için devlette aynı şekilde banada yaptılar özele gitmek zorunda kaldım tüm kontrollerimi özelde yaptım . Benim sadece dedigim şey doğum için bu kadar para vermeyin . İllaki devlette iyi dokto vardir muhtemelen denk.gelmek zor biraz.ozelde bundan faydalanarak fiyatlarını yukseltiyorlar yoksa normalde özel kat kat iyidir devletten fazlasıyla.sadece doğum zamanı gelince hadlerinden fazla herkesten para istiyorlar
designermoms Ferayzaman orası öyle tabi ama ben gittiğim hastanenin doğum hanesinden yatılan odasına kadar gördüm ilgi alaka çok güzeldi 5500 çok gelmedi bize. Tabi diğer yerler gibi 15-20 fiyat verilse düşünebilirdim dediğinizi
Mervinho Goksu_argum_1 yorumlara bakıyorum da karabükte epidural sezaryen 17.400 normal doğum 16.500 falan. 12bine dua edebilirsiniz 🥲
Zeynep-89 Goksu_argum_1 Bende normal doguma alınan parayı anlamıyorum, hem kendin doğur hem sancı çek, üstüne bide para ver😅😅
Rumeys-a tosimosi doktorunuz kim, memnun musunuz bende o hastaneden takipliyim ama dr değişikliği yapabilirim.
Elifftrkgl Kiraz53 ben istanbuldayım avrupa yakasında fiyatlar biraz yüksek geldi bana daha uyguna buralarda bulabilir miyim diye
Kiraz53 Elifftrkgl cerkezkoy yakın aslında Avrupa yakasına en fazla 1 saate buradasın araba varsa tabi
tosimosi Luzumuyok ekstra bir odası oluyor Benim kuzenim o odayı tutmuştu bana mantıklı geldi. İki kapı ve oda var biri bizim odamız biri gelenlerin olduğu bir alan gibi oluyor çok büyük bşrsey değil aksine minik bir alan bir l koltuk tarzında birşey var maksat gelen direkt bizim bulunduğumuz odaya gelmesin müsait olmazsak diye falan içerden iki oda birbirine bağlanıyor o kadar :D
Luzumuyok Kdr1903 bu bilgi doğru değil tam tersi devlet zorunlu sezeryanı bile normal yaptırmaya çalışıyor ki bu çok zor
Kdr1903 Luzumuyok doktorun bana dediğini söylüyorum bu konu hakkında yalan söyleyecek değilim özel hastane benimde işime gelmez ücretli çünkü bebeğime bir şeyler alırım ama öyle dediği ve tavırları için ben özelde yapacağım doğumu