Elzsy2023 Abcc-1 evet ama ben muayenehaneye gidiyorum. Doğumu orda yapacak. Normal hastanesine gitsem saha pahalıymış
Canimucizem Goksu_argum_1 İzmir Ege şehir hastanesi 12 normal 13 sezeryan dedi bana normal geldi ya malesef herşeye alıştık
cansuerg Luzumuyok Gayet ilgileniyorlar , 40 dk durduk evet böyle ilgili doktorlar da var , bulmak zor ama var 👍🏼Çok şükür
Luzumuyok Kdr1903 cansuerg şuan özellerde çok kalabalık olduğu için süreyi o kadar uzun hiç rastlamadım ne güzel öyleyse ☺️
Sevkiye52 Goksu_argum_1 çok pahalı bide normal doğum bizim hastanede normalde 6 bin ama sezeryanla aynı fiyat yapmislar
NesliMomm Tugcedmr_cn Yok paket almadık,sorduk çok pahalıydı tercih etmedik. 1,2 ay oldu fiyat alalı. Eşimin iş arkadaşının eşi orda doğum yaptı 7500 Ödemiş biz ondan öğrendik sonra aradık. Şu an da Muhabbet hanıma gitmeye başladık çok memnunum.
ozlemm-123 Eyaa Ben şubat ayında bu fiyatı aldım şimdi nasıl fiyatlar bilmiyorum ama değişmediğini düşünüyorum. Esenler medipol için bu fiyatı almıştım. Normal operatör doktor için.
Tugraseda Goksu_argum_1 bende bugün bilgi aldım özel bi kliniğe gidiyorum doktorumun belli başlı hastanelerle anlaşması var. Anlaşmalı olduğu hastanenin biri 15 diğeri 14 bin 🥲
denizaleyna Goksu_argum_1 11500 dediler bize de birkaç hastaneye daha sorduk en ucuzu 7500 dedi o da zam gelicek demişti 😅 benim de çevremdekiler öyle de böyle de doğurcan içinde kalmıcakya devlette doğur diyorlar 😅