Gamzeizmir35 Mushaf valla ben de şaşkınım. İzmir Medical point 21.000 şuanda . Ki İzmir geneli hastaneler aşırı pahalı
Kdr1903 Benma Afyonkarahisar özel park hayat hastanesi ama sahibi bizim tanıdığımız olduğu için o fiyat bana
yagmurbayrak Ozdbtl bursa maalesef pahalı medicanaya gidiyordum 23 bin dediler ki memnun değildim doktorumu değiştirdim anadolu hastanesıne gidiyorum suann memnunum muayene 450 doğum 9000 dediler ama değişecekmis en fazla 12 13 olur, doktorumda iyi biri
Ozdbtl yagmurbayrak cok pahalı bende hayat hastanesine gidiyorum. Bu ay sonu zamlanıcakmış 17.350₺’lik paketi satın alacagım simdiden :(
Sss5858 ben de sefaköy medipol ile görüştüm isteğe bağlı sezeryan 23 bin dedi acaba telefonda mı öyle fiyat veriyorlar yüz yüze görüşünce düşürüyorlar
1996snl Sss5858 doğru fiyat vermiş benm gittiğim 25000 Medipol isteğe bağlı sezeryan normal doğum 9.500 zorunlu sezeryan 14.500
1996snl End22 sezeryan daha pahalı olur çnkü ameliyathane hazırlanıyor ve hastaya narkoz hazırlanıyor ekip toplanıyor normal doğum da ebe doğurtuyor doğuracağın zaman doktorun geliyor
End22 1996snl onu biliyoruz zaten ama genelde normal doğum için daha yüksek fiyat veriyorlar bizde bunu anlamaya çalışıyoruz
designermoms femme ben Ali Emre beye gidiyorum çok memnunum üst yorumlarda anlattım uzunca bakın isterseniz. Hastane küçük evime yakın diye denemek için gittim beğenmeseydim değiştirecektim ama sevdim :)
bgmdmncnr Goksu_argum_1 Doktorumun özel muayenehanesi var 2022 yılında 14.000 TL ye anlaştık doğum yaptırdığı hastane de şuan normal doğum 8000 TL toplam 22000 TL tabi haziranda fiyat değişmezse
Yenibirannee designermoms merhaba özel Güngören hastanesine yakınım bende. Hiç gitmedim çocuk doktoruna gittim ama pekte memnun kalmadim. Hangi doktora gidiyorsunuz birde 4 boyutlu ultrason gelmis diyorlar siz her gittiginizde 4 boyutlu gosteriyor mu son olarak muayene ücreti nedir 😊 ben avrasya hastanesine gidiyorum memnunum ama trafik mahfediyor
designermoms Yenibirannee Merhaba ben Ali Emre beye gidiyorum ilgi alakasından memnunum. Eşimle geçende beklerken bir çocuk doktoru gördük çok güler yüzlüydü eşim de hatta bu doktora gelebiliriz dedi muayene fırsatımız olmadı ama çıkanların da yüzü gülüyordu. Adını tam hatırlamıyorum ama genç erkek bir doktordu Ultrasonum normal siyah beyaz bir kez detaylıya girdim 4 boyutlu orda bebeğimin fotoğraflarını aldım Sigortalı 420 TL veriyorum sigortasız 500 TL diye biliyorum ama emin değilim :)
Gmzebilen Goksu_argum_1 en son eltim doğum yaptı bir ay önce 15 bin istiyorlar sezeryana . Normal doğum ücretini bilmiyorum muayene ücreti 450 tl