Bsrcip Ankara medikcalpark Batıkent Hastanesi 21.500 doğum paketi aldık geçen ay. İster normal ister sezeryan farketmiyor. Ankara pahalı seçenek az İstanbul gibi degil.
dilarabasciftci ÖZEL ÇAPA HASTANESİ FATİH / İSTANBUL DR. ŞİFA AYŞE SAVAŞ Muayene:440 tl Doğum Ücreti Normal :14000 Sezaryen : 14000 Hafta sonu ve doktorun mesai saati dışı 1500 tl ücret talep ediliyor …
Ozdbtl yagmurbayrak cok pahalı bende hayat hastanesine gidiyorum. Bu ay sonu zamlanıcakmış 17.350₺’lik paketi satın alacagım simdiden :(
Asilinannesi16 Ozdbtl Şimdi yorumlari okurken ayni seyi düşündüm 🤣🤣🤣 baska sehirde dogurasim geldi ama doktorumu seviyorum yapcak bisey yok 🤣🤣🤣
Karaezgi Goksu_argum_1 Goksu_argum_1 bahçelievler medipol normal doğum 7700 Sezaryan 12.500 epidural 2000 TL
designermoms femme bana da burda takipli olduğunuz için aldığınız fiyat geçerli olur zammını ödemezsiniz dedi
GizemKadirr Goksu_argum_1 dr um özel klinik anlaşmalı olduğu hastaneler 9 bin 10-11 bin ve 12 bin 3 ay hastane. Biz esinin oldugu hastaneyi tercih edeceğiz muhtemelen cocuk dr umuzda ayni hastanede. Denizli denipol hastanesi 9 bin olan
Ozdbtl Neslihan5521 evet bursa hayat hastanesi. Ay sonunda zamlanıcakmıs. 11.900₺ ile 26.000₺ arasında 3 tane doğum paketi var
Neslihan5521 Bende Bursa da hayat hastanesine gidiyordum 390 olan muayene ücretini 500 e çıkardılar kan tahlilleri saçma fiyatlara çıkardılar doğum ücretini 15 bin yaptılar diye bende oraya gitmekten vazgeçtim. Doktor ziya beye gidiyorum muayenesi var 300 ücreti anlaşmalı olduğu hastaneler var doğruk hastanesi 8 bin ister sezeryan ister normal fiyat aynı. Pembe mavi hastanesi var orası da 10 bin.
cansuerg Neslihan5521 sizin yine oralarda iyiymiş İstanbul’da muayene ücretleri 800 TL doğum ücretleri 9500 de 15.000 arası orta halle güvendiğiniz tavsiyede gittiğiniz bir doktor 13.500 TL şu an
ilknurakdogan1 Benim doktorumun kendi özel kliniği var anlaşmalı olduğu hastane ve kendi ücretiyle toplam 12 bin
giezemss-1 Goksu_argum_1 ben İzmir’de Çınarlı kadın doğum hastanesine gidiyorum 10.500 dediler ekstra işte süit oda falan istersen 1.500 TL bir farkı varmış gecelik. Başka hastanelerde 15 18 duydum ama normal geliyor onları duyunca
btllsk Goksu_argum_1 Muayene 250 doğum 7000 ve burası üniversite hastanesi 🙈 hayatımda ilk defa üniversite hastanesinin ücretli olduğunu gördüm 🙈
Songul_33 Ben bu doktora ilk defa gittim ama çok memnun kaldım 16.000 sezeryan dediler doktor o kadar ilgili ve içimi rahatlattı tabi eşim asker olunca indirimi var onu kullanılan doktor gerekirse yardımcı olurum ben size bunun için canını sıkma dedi. Ne bileyim ben memnun kaldım muayene ücreti 770 lira indirimle ama alanında en iyisi mersin gibi bir yerde bulunmaz nimet. SSVD içinde yapan tek doktor. 🤣🤣🤣
designermoms Yenibirannee Merhaba ben Ali Emre beye gidiyorum ilgi alakasından memnunum. Eşimle geçende beklerken bir çocuk doktoru gördük çok güler yüzlüydü eşim de hatta bu doktora gelebiliriz dedi muayene fırsatımız olmadı ama çıkanların da yüzü gülüyordu. Adını tam hatırlamıyorum ama genç erkek bir doktordu Ultrasonum normal siyah beyaz bir kez detaylıya girdim 4 boyutlu orda bebeğimin fotoğraflarını aldım Sigortalı 420 TL veriyorum sigortasız 500 TL diye biliyorum ama emin değilim :)
Yenibirannee designermoms ben cocuk doktoru olarak ibrahim beye gidiyorum evet fazla guler yüzlü tedavi secenekleri olarak fazla secenek sunuyor ve bana bırakıyor biraz. Önceki doktorum ilgi hastanesindeydi ondan cok ama cok memnundum. Çok teşekkür ederim