ilkimbebee Kahyaasena maşallah ne yediniz bu kadar :) ben kuruyemiş pekmez laşar tüketilmesi gereken neyse hepsini yiyorum genetik heralde benim kız 31+5 1630 gr doktor haftasına göre gayet iyi dedi ama bilemedim zayıf mı
hasretlik ilkimbebee benim de 31. Hafta 1500 normal kilosu dedi. Urtrasondan da kaynaklanıyor bazen bazısı az bazısı çok gösteriyor.
Kahyaasena ilkimbebee benimki tombul günde 2 haşlanmış yumurta yiyorum pekmez yiyorum kuru yemiş yemedim kaşar da yemedim fazla yumurta hepsine göre daha çok bebek kilo aldiryo benimkide 31+6 oldu normalde ama doktor bir hafta ilerde gidiyo dedi
AdinsMom Senayl34 zeynep kamilde zaten hangi doktora alırsan al hep asistanlar oluyor farklı farklı delta küçükyalı hastanesinde reyhan topuz hanıma gitmeyi planlıyorum instagramdan bakın bence iyi bir hanıma benziyor canayakın muayenelerinden de memnun genel olarak hastaları
SibelG02 123hh kaynamış yumurta ye süt iç soğuk sıcak fark etmez kuruyemiş ceviz badem ye bol bol meyve tüket ben 37+4 3400 kilo dedi dün doktor ya zaten doğumdan sonra anne sütünden mamadan altı kilosunu toparlar ama yani desteklemek istersen diye dedim
Esraa091113 Meryem_79 valla bana herşeyii iyi dedi ben kendi kendime dert ettim 1 ay önce 750 gramdı hiç kilo almamış diye 😏 ama bence normal sizin de bana göre çok iyi bundan sonra daha çok bebeğe gidecek çünkü besin o yüzden sıkıntı etmemek lazım.
Meryem_79 Esraa091113 doğru diyorsunuz biraz beslenmeme daha dikkat etmeye başladım sağlıklı bir şekilde doğsunlarda zayıf olsunlar