nihalbiral22 Şuan 36+2 de 3050gramız biraz tombiş bir kızız erken gelmeyi düşünüyoruz tombişliğimiz yüzünden …
ikimelekannesi28 selinsmother valla bende inanamadım duyduğumda doktorum iri bir bebek olacak dedi 4.500 doğar gibisinden bile konuştu hayırlısı olsun
selinsmother ikimelekannesi28 16 haftada 630 olamaz bir yanlışınız var 🥰 benimkide iri bebek 40 haftayı görürse 4.5 olucak ordan biliyorum
Zeynep_Krhsn Nurakkaya geçen hafta tam 32 haftalıkken 1700 küsurdü perşembe tekrar gideceğim bakalım 🥹🥹
pinarmina filizzz88 bende sizinle aynı sayılırım. Bana 3kg civarı doğar büyük ihtimalle dedi doktorum☺️
Silanaylizberat Esrayigit_ aynen öyle inan insanın aklı çok karışıyor ister istemez sıkıntı yapıyor insan neden gelisecegine aksine veriyor gramlarını canım
Esrayigit_ Silanaylizberat maalesef heleki burdaki yorumları okuyorum benim bebek niye bu kadar zayıf diyorum kendi kendime 😁😁
Gzemyagz14 Senayl34 doktorum normal dedi boyuda uzun olunca anne baba biraz iri ve uzun oldugundan olur dedi
Anasibalasi Nurakkaya 20 haftalikken detaylida 365 gram cikmisti canim suan bilmiyorum obur ay kontrolum insallah kilo almistir 🙏🏻
engineermom_ Nurakkaya doktorlar bana kilosunu söylemiyor ya boyunu söylüyor normalden uzun 2-3 cm ancak kilo haftayla uyumlu diyor :/
Silanaylizberat Esrayigit_ yok yok bizimkilerde iyi canım kucaklarimiza alalım hele Bi güzel emzirip tombiş yaparız 😃😃😍