Silanaylizberat Esrayigit_ yok yok bizimkilerde iyi canım kucaklarimiza alalım hele Bi güzel emzirip tombiş yaparız 😃😃😍
Seydaamuratt selinsmother biraz da anne yapısıyla da alakalı olabilir çünkü muz bebeğe kilo aldırıyor dediler günde 2 tane muz yiyorum daha napıyım anayım ben ana 😂😂😂😂
SibelG02 Seydaamuratt ay muz çok seviyorum ama rahatsız ediyo bir parçası bile tuvalete çıkamıyorum afedersiniz sizi rahatsız etmiyo muuu?
Gmzglsh ikimelekannesi28 bir yanlışlık olabilir mi acaba. Benim de 16 haftalıktı geçen hafta. 188 gr dedi doktor. 10 gün de önde gidiyor bebek iri maşallah falan dedi.
ikimelekannesi28 Gmzglsh yanlışlık olabilir doktorum cinsiyetle kiloyu pes peşe söylediği için kiloyu yanlış anlamış olabilirim bir sonraki kontrolde öğrenir tekrar yazarım 😊
ikimelekannesi28 Gmzglsh evet Bir yanlışlık var benim yanlış anlamam 😄😄 160 Gr biraz fazla anlamışımm
selinsmother ikimelekannesi28 22 haftada o kiloda olabilir 2 hafta önde olursa 🥰 onun haricinde 24 te o kilo oluyor
Rabia12-34 Konuyla alakasız olucak biz 8 haftalığız dişimde intihap oldu doktora gitmeme baya var çoçuğum bunda etkilenirmi bilgini varmı