Love13 Seydaamuratt banada doktor gayet iyi diyor hep sonra gelip burdakileri okuyunca bebeğimi yeterli besleyememişim zayıf kalmış tribine giriyorum hep 🤣
Seydaamuratt Love13 valla bende öyle yani burdakilerinki normalse benimki anormal benim normalse burdakilerin anormal 😂😂😂
nurbanu-y Nurakkaya 21+5 te detaylı ultrasonda 504 gramdı, haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi doktor.
SibelG02 37+4 3400 kilosu boyu 46 cm dedi çok mu küçük sizce ikizler öyle küçük olur diye duymuştum 😌
SibelG02 Seydaamuratt ay muz çok seviyorum ama rahatsız ediyo bir parçası bile tuvalete çıkamıyorum afedersiniz sizi rahatsız etmiyo muuu?
Seydaamuratt SibelG02 yok bir sıkıntısı olmadı yani aslında hamileliğin başlarında olmuştu şimdi siz diyince düşündüm ondan olabilir mi diye ama Bi daha da hiç olmadı
SibelG02 123hh kaynamış yumurta ye süt iç soğuk sıcak fark etmez kuruyemiş ceviz badem ye bol bol meyve tüket ben 37+4 3400 kilo dedi dün doktor ya zaten doğumdan sonra anne sütünden mamadan altı kilosunu toparlar ama yani desteklemek istersen diye dedim
nur34_ Nurakkaya suan nst den yaziyorum 35 haftalgz 2200 kg cikti bebisim makat gelisli kizlar dua edin donsun hic sezeryan istemiyorum hersey normal ilerliyordu☹️
babymom_8 Adaderen2808 Canım yemek önemli kesinlikle ama 2 defa tecrübe ettim stresli olduğum haftalarda ve ayda çocuğum hep geride kaldı bugün de aynısı oldu
babymom_8 efeninannesiii_ Önceki gittiğinizde kaçtı benim 36. Hafta ile 38 arasında 1 cm bile artmamış normal mi bu kadar az artması