Zynp-1 32+1im şuan 10 kilo almışım ama sanki son zamanlarda iştahım gitti midem sindiremiyo çok yiyemiyorum o yüzden son 1 aydır 1 kilo almışımdır
Tatli-cadim2023 Ben ilaç kullanırken hamile kaldım depresyon ilacı hemen bıraktım ilk kaldığımda hamile 71 dim ilacı bıraktım 63 düştüm şu an son ayım 67 olmuşum gidişat güzel bebiş kilosu iyi
seda2023 29 haftalık hamileyim😊yediklerime hiç dikkat etmedim ve 10 kg aldım🙈bebişlerimiz sağlıklı mutlu olsunlar da kilo verilir☺️🙃
Asel_27 Mineozturk Ben ilk hamileliğimde 6 kilo almışdəm 3 kilosu zaten bebekti ,dogumdan iki ay sonra normal kiloma dönüp 50 kilo kaldım,Şu an ikinci hamileligim 11 haftalığım daha hiç kilo almadım daha hala aynı kilodayım🤦🏻♀️
Afrodid 31 haftalığım 71 kg ile hamile kaldım 86 kg olmuşum dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen kaçırdıklarım da oldu ama vücudum kilo almaya çok müsait
fidanylcn Mineozturk kişden kişiye değişiyor o ben ilk üç ay iki kilo verdim 30. haftadayım şu an 13 kilo almışım
Aslanmom1 Mineozturk 4 ay hiç kilo almadım son 2 ayda 5 kilo almışım. Yani toplam 6 ayda 5 kilo aldım