elifelif Dreamsmomm bnde cok su iciyorum 4 aylik hamileyim ve hamile kaldigimdan su yana kadar hic almamisim kilo
Alinmavi GamzeGoktas aynen emzirirken en az 500 kalori fazladan yakacagimiz icin kilo vermek de kolaylasacak ben de cok aldim frenlemeye calissam da artik son zamanlar oldugundan herlade almaya devam ediyorum. Bebeklerimizin sagligi kilolari normal olsun da veririz bir sekilde 🙂
Smyyee42 Mineozturk 34.haftama girdim ikiz gebelik 53 le hamile kaldım 9 kilo aldım şu ana kadar ilk başlar çok hızlı aldım birden sonra durdu aynı gidiyo hep 😊
Merveer Mineozturk 20 haftaligim toplam 8 kilo aldim 🤦🏼♀️ Doktor daha dikkatli olmam gerektigini soyledi. Abur cubur asla yemem, duzenli besleniyorum. Kiloyu vitaminlere ve her gun ictigim pekmeze bagliyorum. Bu ay pekmezi kesicem bakalim fark edicek mi 🤔
Buse01 Mineozturk bn hic almamistm bana nazar deydirdiler 1 ayda 4 kilo almisim doktor cok fazla 1 ayda 4 kilo dedi
Mardinn Mineozturk işte 34 haftam bitti 35 e girdim toplam 6 kilo almışım ve doktorum gayet güzel ve normal diyor