• Hamilelik boyunca kac kilo aldiniz?

3 ay sonra

36+4 te doğum yapmıştım toplamda 18 kilo aldım

Mineozturk 28. Hafta 5 kilo aldım ama bu hafta ve bundan sonra ani bir atış olacak hissediyorum 😂

Yorumları okudukça kendime çok şaşırdım.
    65 ile hamile kaldım şuan 33+6 haftadayım 88 olmuşum.şu ana kadar 23 kilo aldım. (yorumları kaçırmadıysam en çok kilo alıpda yazan benim) Boyum 1.60 genel görüntü olarak tek farklılık koca göbeğim😂😂😂ve bu beni olumsuz etkilemiyor. maşallah bebeğimin gelişimi haftası ile uyumlu şükürler olsun ikimizde de sağlık problemi yok. Kesinlikle zararlı abur cubur türü yiyecek tüketmiyorum. Bu arada 15 gün öncesine kadar fazlasıyla aktif bir şekilde çalışıyordum yeni ayrıldım rapora. 5-6 kilo alanlara hayret etmedim değil

ZcMc bende aslında 62 kiloydum boyum 162 ve evlendikten sonra bazı sıkıntılar yaşadım bu esnada 10kilo almışım 72ile hamile kaldım şuan 87kiloyum ama doğumdan sonra zayiflayacagima inancım tam

• ZcMc bunu yanıtladı.
      • ZcMc bunu beğendi.
        19 gün sonra
        1. Haftadayım. 59 ile hamile kaldım. Su an tok karnına 66 kiloyum. Daha 14 haftam yanı 3bucuk ayım var. 6.ayda 7 kilo aldım. 9 ayda Daha ne kadar alırım acaba? Sizce ???

35 haftalık olduk 9 kg 😍

2 ay sonra
        Evrem27 36 dayım 18 aldım bende ama bacaktan koldan yüzden almadım karın ve popodan
        3 ay sonra
        18 gün sonra

Mineozturk 37 haftalıgım suan 12 kilo aldım 😊 2 haftadır hiç almadım cok şükür insallah 12 kiloyla kalırım 😊

38+1 haftalığım 14 kilo aldım 😊Son aylarda daha çok kilo alınır diyorlar ama ben son aylarda çok almadım