Hamilelik boyunca kac kilo aldiniz?
36+4 te doğum yapmıştım toplamda 18 kilo aldım
Mineozturk 28. Hafta 5 kilo aldım ama bu hafta ve bundan sonra ani bir atış olacak hissediyorum 😂
37+6dayım 15kilo aldim
Yorumları okudukça kendime çok şaşırdım.
65 ile hamile kaldım şuan 33+6 haftadayım 88 olmuşum.şu ana kadar 23 kilo aldım. (yorumları kaçırmadıysam en çok kilo alıpda yazan benim) Boyum 1.60 genel görüntü olarak tek farklılık koca göbeğim😂😂😂ve bu beni olumsuz etkilemiyor. maşallah bebeğimin gelişimi haftası ile uyumlu şükürler olsun ikimizde de sağlık problemi yok. Kesinlikle zararlı abur cubur türü yiyecek tüketmiyorum. Bu arada 15 gün öncesine kadar fazlasıyla aktif bir şekilde çalışıyordum yeni ayrıldım rapora. 5-6 kilo alanlara hayret etmedim değil
ZcMc bende aslında 62 kiloydum boyum 162 ve evlendikten sonra bazı sıkıntılar yaşadım bu esnada 10kilo almışım 72ile hamile kaldım şuan 87kiloyum ama doğumdan sonra zayiflayacagima inancım tam
Gurbet_kusu bende kesinlikle kilo vermek konusunda tereddüt etmiyorum ve kafama takmıyorum
Mineozturk 36+3 olduk kilom 80 toplam 11 kilo aldım
- Haftadayım. 59 ile hamile kaldım. Su an tok karnına 66 kiloyum. Daha 14 haftam yanı 3bucuk ayım var. 6.ayda 7 kilo aldım. 9 ayda Daha ne kadar alırım acaba? Sizce ???
35 haftalık olduk 9 kg 😍
Mineozturk 36 hafta bitiyor 5 kilo
Susamtanesii ben kullandım ama hiç aldırmadı
24+5
82 kg hamile kaldım şuan 87 kgdayım 😀
Mineozturk 37 haftalıgım suan 12 kilo aldım 😊 2 haftadır hiç almadım cok şükür insallah 12 kiloyla kalırım 😊
38+1 haftalığım 14 kilo aldım 😊Son aylarda daha çok kilo alınır diyorlar ama ben son aylarda çok almadım
Mineozturk 16 haftadayım 500 gr aldım ✨
Mineozturk şuan 36+4 18 kilo almisim